Kim Kardashian julkaisi Chicago-tyttärestään syntymäpäivien kunniaksi hellyttäviä otoksia – yhdennäköisyys ällistyttää faneja: "Sinun kaksosesi"

Kim Kardashianin ja Kanye Westin tytär täytti kolme vuotta. 

Kim ei ole kuitenkaan viitannut sanallakaan sosiaalisessa mediassa kyseisiin väitteisiin, vaan on jatkanut positiivisten kuvien ja videoiden päivittämistä. 

Pariskunnan toiseksi nuorin lapsi, Chigaco täytti kolme vuotta. Sen kunniaksi Kim julkaisi suloisia kuvia ja videoita tyttärestään.

– Minun pikkuprinsessani tänään kolme vuotta. Sinulla on suloinen, korkea ääni, jota voisin kuunnella koko ajan. Tuot niin paljon taikaa jokaisen ympärille. Olen täynnä rakkautta siitä, kun valitsit minut äidiksesi,  Kim kirjoittaa perjantaina (15.1.) julkaistuun kuvaansa.

Julkaisu ei ehtinyt olla kauaa Instagramissa, kun se alki jo tulvia kommentteja. 

– Voi kuinka söpö, somessa hämmästellään. 

Osa seuraajista on löytänyt yhdennäköisyyden äidin ja tyttären välillä. 

–  Sinun kaksosesi, seuraaja kirjoittaa. 

Tiensä päähän

Uudenvuoden jälkeen mediat uutisoivat, että yksi maailman seuratuimman pariskunnan liitto on tullut tiensä päähän. 

Useiden kansainvälisten medioiden lähteiden mukaan pari olisi eroamassa. 

– He pitävät matalaa profiilia, mutta heidän liittonsa on ohi, yksi Six Page -sivuston lähteistä on paljastanut. 

Kumpikaan heistä ei ole puhunut asiasta julkisesti. 

Avioparin liiton tila nousi tapetille kesällä 2020, kun presidenttiehdokkaaksi asettunut West esiintyi itkuisena ja sekavana vaalitilaisuudessaan, jossa hän avautui muun muassa Kardashianin ensimmäisestä raskaudesta ja siitä, että pariskunta harkitsi tuolloin aborttia. Tämän jälkeen West julkaisi Twitter-tilillään liudan niin ikään sekavia twiittejä, joissa hän esitti erilaisia syytöksiä sekä vaimoaan että anoppiaan Kris Jenneriä kohtaan. 

Lähteiden mukaan West on onnellisimmillaan Wyomingissa, ja Kardashianille tämä sopii. Pariskunta on yhteydessä päivittäin ja West soittelee myös säännöllisesti lastensa kanssa. 

Kardashian on päättänyt panostaa hyvinvointiinsa. 

Neljän lapsen äiti kertoi aikovansa lisätä treenejä ja vaihtaa ruokavalionsa kuukauden ajaksi.

– Kasvispohjaiseksi ja kaksi treenikertaa päivässä seuraavan 30 päivän ajan, jotta saadaan meidän mielemme ja vartalomme oikealle suunnalle tänä vuonna, Kim kertoi Instagramissa. 


Lue myös:

    Uusimmat