Kike Elomaa sanoi suorat sanat kuninkaallisesta lahjakohustaan

MTV3:n Huomenta Suomessa aamulla vieraillut Kike Elomaa halusi oikaista hänen Victorialle ja Danielille antamasta kirjastaan noussutta kohua.

Perussuomalaisten kansanedustaja, kehonrakentajanakin tunnettu Kike Elomaa pääsi tervehtimään Ruotsin kruununprinsessa Victoriaa ja prinssi Danielia heidän Turun vierailullaan. Kike osallistui maanantaina Suomen Joutsen -laivalla kruununprinsessaparille järjestettyyn lounastilaisuuteen.

MTV3.fin Viihdeuutiset seurasi tilaisuutta laivalla ja todisti vieressä, kun Kike ojensi lahjan, itse tekemänsä kirjan kruununprinsessaparille. MTV3.fin Viihdeuutiset uutisoi heti maanantai-iltapäivänä kirjan olleen treenikirja. Muissa medioissa Kiken kirjasta revittiin otsikoita, joissa paheksuttiin kirjan sisältävän vaihdevuosineuvoja ja epäiltiin Kiken tehneen etikettimokan ojentaessaan lahjan suoraan kruununprinsessaparille. Huomenta Suomen aamun lähetyksessä Kike kertoi, miten tilanne tarkalleen eteni.

– Antamani treenikirja on kaikenikäisille sopiva. Tiedustelin tapahtuman järjestäjiltä, mihin voisin jättää lahjan, mutta minun kehotettiin antamaan se itse heille. Laivalla vielä lähestyin adjutanttia ja sanoi, että jättäisin lahjan heitä varten. Adjutantti kuitenkin kiinnostui asiasta ja meni kertomaan kirjastani Danielille. Daniel näytti minulle elein, että tule tänne ja enhän minä siinä vaiheessa voinut kieltäytyä.

– Juttelin Victorian ja Danielin kanssa liikunnasta ja he ottivat kirjan mielellään vastaan. He nimenomaan halusivat ottaa sen vastaan henkilökohtaisesti. Ja minä varmistin ennen kirjan antoa potenssiin sata, että kaikki menee protokollan mukaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat