Kiista tupakasta riistäytyi käsistä: Naisseurue hyökkäsi järjestyksenvalvojien kimppuun Tikkurilan juna-asemalla – sivullinen nainenkin pahoinpideltiin

Tupakasta alkanut riita sai aggressiiviset piirteet, kun naisjoukko pahoinpiteli väliin tulleita järjestyksenvalvojia. Naisten välienselvittelystä kertoo Itä-Uudenmaan poliisi.

Poliisi sai viikonloppuna tehtäväkseen selvittää tapausta, jossa neljän naisen porukka oli ottanut yhteen sivullisen naisen sekä kahden järjestyksenvalvojan kanssa viime tammikuussa.

Kaikki lähti liikkeelle tilanteesta, jossa yksi seurueeseen kuulunut nainen oli pyytänyt tupakkaa itselleen tuntemattomalta naiselta Tikkurilan juna-asemalla. Kun nainen oli kieltäytynyt antamasta savuketta, kysyjä oli kimpaantunut ja tönäisi naista suutuspäissään.

Pelkkä tönäisy ei kuitenkaan ollut riittänyt, vaan hetkeä myöhemmin kimpaantunut nainen oli hyökännyt tämän sivullisen naisen kimppuun.

Järjestyksenvalvojat saivat naiskaksikon kimppuunsa

Asemalla olleet järjestyksenvalvojat päättivät puuttua tilanteeseen ja ottivat riehuneen naisen kiinni. Kaksi seurueeseen kuulunutta naista ei katsonut järjestyksenvalvojien toimintaa hyvällä, vaan päätti vapauttaa kiinniotetun naisen.

Näiden kahden naisten epäillään muun muassa lyöneen järjestyksenvalvojia niin, että molemmat saivat vertavuotavan haavan kasvoihinsa.

Myös kiinniotettu nainen oli ehtinyt potkaista toista järjestyksenvalvojaa haarojen väliin, minkä jälkeen hän luikki karkuun.

Kaksi muuta naista otettiin kiinni ja heidät laitettiin käsirautoihin tapahtumapaikalla. Heitä epäillään pahoinpitelystä. Sen sijaan karkuun luikkinutta naista epäillään sekä vartijan että sivullisen naisen pahoinpitelyistä.

Neljäs seurueeseen kuulunut nainen ei osallistunut pahoinpitelyihin, eikä häntä näin ollen epäillä rikoksesta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja