Mainos

Kiinteistönvälittäjät saavat eniten seksiä

Kiinteistökauppa ei näin taantuman aikaan käy parhaalla mahdollisella tavalla, mutta kiinteistönvälittäjillä on silti jotain, mikä pistää heidän suunsa virneeseen. Brittitutkimuksen mukaan kiinteistönvälittäjän ammatissa harrastetaan nimittäin eniten seksiä.

Näyttää siltä, että ammatinvalinta ratkaisee paitsi palkkatilin suuruuden myös viikoittaisen seksin määrän. Brittiläisen www.onjoy.comin tekemään kyselyyn osallistui 3 000 henkilöä. Tutkimuksessa selvitettiin sitä, miten usein eri ammatissa työskentelevät henkilöt harrastavat seksiä.

Seksuaalisesti aktiivisimmat ammatit

Vaikka asuntomarkkinat eivät nykyisin käy kuumana, niin kiinteistönvälittäjät käyvät brittitutkimuksen mukaan lakanoiden välissä sitäkin kuumempina. He nimittäin testaavat sängyn jousitusten kestävyyttä neljästi viikossa. Eri tilastojen mukaan seksiä harrastetaan keskimäärin kerran tai pari viikossa. Kiinteistönvälittäjillä on siten tuplasti hauskempaa.

Finnairin lentäjät uhkaavat lakolla, koska erimielisyyksiä on niin eläkeratkaisuissa, työaikakysymyksissä, ulkopuolisen työvoiman käytössä sekä palkoissa. Stuertit ja lentoemännät jäävät pilottien palkoissa ja eduissa huomattavasti jälkeen, mutta eivät silti uhkaile lakolla. Ehkä se johtuu siitä, että he ovat tyytyväisempiä vähempäänkin maalliseen mammonaan, koska iloa elämään tuo kolme kertaa viikossa harrastettu seksi.

Myös lakimiehillä menee seksin suhteen lujaa. Seksi voi myös olla yksi syy valmistua lakimieheksi. Näin kävi ainakin ystävälleni, joka jäi nuorena miehenä lukuisia kertoja kiinni harrastettuaan seksiä naimisissa olevan naisen kanssa. Ystäväni päätti lopulta lukea lakia kyetäkseen paremmin puolustamaan itseään äkäisiä aviomiehiä vastaan.

Asuntovälittäjien, matkustamohenkilökunnan ja lakimiesten ohella myös sihteerit ja keskusneidit harrastavat viikoittain usein seksiä. Mikäli nautit seksistä, kannattaa ammatinvalinnassa panostaa edellä mainittuihin ammatteihin.

Rekkamies on aina tien päällä

Matti Esko lauloi kuuluisassa Vaasan Myllyn tilaamassa mainoslaulussa, että rekkamies on aina tien päällä. Brittitutkimuksen mukaan näin näyttää olevan, sillä rekkamiehet eivät näytä ainakaan ehtivän naisen päälle. Seksiä rekkamies harrastaa nimittäin alle kaksi kertaa viikossa. Mutta eipä hyvin mene eri alojen asiakaspalvelijoillakaan. Esimerkiksi hotellin vastaanottovirkailija saa varmasti lähes jatkuvasti kirjata sisään niin sanotusti iltapäiväkahvia nauttimaan tulevia henkilöitä. Virkailija itse pääsee nauttimaan seksistä vain noin kerran viikossa.

Itselleni pienoisena yllätyksenä tuli se, että sisar hento valkoinen ei olekaan mikään seksihurjastelija. Opiskeluajoiltani olin saanut asiasta aivan väärän käsityksen. No, ehkä runsas seksi kuului vain osana opiskeluun ja nuoruuteen. Mutta toisaalta, isossa sairaalassakin työskennelleenä en nyt aivan heti allekirjoittaisi englantilaisten väittämää sairaanhoitajien vähäisestä seksistä.

Kovin seksitöntä elämää viettävät edellisten ohella opettajat ja kirjastonhoitajat. Opettajia onkin aina pidetty siveyden sipuleina, ja kirjastonhoitajat saavat ehkäpä nautintonsa paremmin laatukirjallisuudesta kuin seksistä.


Teksti: Kari Heusala

Lähde: www.onjoy.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.