Kiinnostaisiko paikka kuningattaren tiedottajana? Britannian hovi etsii työntekijää

Elisabet ennätykseen – pitkäaikaisin monarkki 1:26
Kuningatar Elisabetista tuli pitkäaikaisin monarkki vuonna 2017.

Kuningatar Elisabeth kaipaa digiviestintäpäällikköä.

Buckinghamin palatsi etsii itselleen työntekijää. Palatsi julkaisi verkkosivuillaan ilmoituksen, jolla haetaan digitaaliseen viestintään henkilöä, jonka tehtävänä on keksiä uusia tapoja pitää yllä kuningatar Elisabethin julkista imagoa.

Työpaikkailmoituksessa kerrotaan, että työtehtäviin kuuluu sisällön tuottaminen sosiaaliseen mediaan ja digitaalisiin alustoihin, kuten Buckinghamin palatsin verkkosivuistoille. 

Työnhakijalta toivotaan tehtäviin soveltuvaa tutkintoa sekä kokemusta digijulkaisemisesta ja sosiaalisen median sisällöntuotannosta. Toiveena on, että hakijalla pysyy myös kamera hallussa, sillä tehtäviin kuuluu myös valo- ja videokuvausta.

Palkka tehtävässä on työnantajaan suhteutettuna yllättävän pieni – 30 tuhatta puntaa, eli vajaat 35 tuhatta euroa vuodessa. Työaika on 37,5 tuntia viikossa, ja työviikko maanantaista perjantaihin. Lounaan saa työpäivänä ilmaiseksi, ja vuoteen mahtuu 33 lomapäivää.

– Työhemme ragoidaan aina korkealuokkaisesti, joten maine ja vaikutukset ovat etusijalla kaikessa, mitä teet. Suurin palkinto on se, että saat jakaa työsi ympäri maailmaa, ilmoituksessa luvataan

Lue myös:

    Uusimmat