Märtha Louise rakastui shamaaniin: "En valitse miestäni teidän toiveidenne mukaan"

Prinsessa Märtha Louise haastattelussa 7:59
Märtha Louise vieraili Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Norjan prinsessa Märtha Louise ilmoittaa rakastuneensa shamaaniin.

Norjan prinsessa Märtha Louise on julkaissut Instagramissaan tunteikkaan kuvan sekä kirjoituksen, jossa paljastaa olevansa tätä nykyä suhteessa amerikkalaiseen shamaaniin. Tekstissä Märtha Louise muun muassa kertoo olevansa onnekas löydettyään kaksoisliekkinsä Shaman Durek -nimeä käyttävästä miehestä.

– Shaman Durek on muuttanut elämäni ja saanut minut ymmärtämään, että maailmasta löytyy pyyteetöntä rakkautta. Olen niin onnekas, että hän on poikaystäväni, Märtha Louise kirjoittaa kauniisti.

Vaikka kuninkaallinen elämä onkin suhteellisen vierasta tavallisuutta korostavalle Märtha Louiselle, velvoittaa prinsessaksi syntyminen monen mielestä enemmän. Kirjoituksessaan myös lastenkirjailijana sekä esteratsastajana kunnostautunut Märtha Louise pyytääkin jo etukäteen kaikkia kritisoijia olemaan puuttumatta asiaan ja ymmärtämään, ettei heidän asiansa ole tuomita.

– En valitse miestäni teidän toiveidenne mukaan. Tällä hetkellä tiedän vain, että me rakastamme toisiamme ja että olen todella onnellinen, Märtha Louise kertoo.

Kruununperimysjärjestyksessä neljäntenä veljensä Haakonin sekä tämän lasten Ingrid Alexandran ja Sverre Magnuksen jälkeen tuleva Märtha Louise on kohahduttanut konservatiivisia kansalaisia ennenkin, sillä hän väittää olevansa muun muassa selvänäkijä ja voivansa kommunikoida eläinten ja enkelien kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat