Kiinalaisnäyttelijän kauneusleikkaus meni karmivalla tavalla pieleen – nenänpää meni kuolioon

Crista Jaatinen kärsi vuosia pieleen menneestä peppuoperaatiosta 0:57
Katso myös: Crista, 20, on viimein tyytyväinen takapuoleensa – takana vuosien tuska pieleen menneestä pakaraoperaatiosta. Haastattelu vuodelta 2019.

Kiinalainen näyttelijä ajatteli, että nenäleikkaus auttaisi häntä etenemään urallaan, mutta toisin kävi. Pieleen menneen operaation seurauksena naisen nenä meni kuolioon, minkä vuoksi hän menetti töitään, kertoo muiden muassa Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Gao Liu on kiinalainen laulaja ja näyttelijä, mutta viime kuukausina nousevaa tähteä ei ole näkynyt parrasvaloissa. Hiljattain Gao paljasti Weibo-mikrobiblogipalvelussa miljoonille seuraajilleen, että vetäytyminen on seurausta pieleen menneestä nenäleikkauksesta, jonka vuoksi naisen nenänpää meni kuolioon.

Kauneuskirurgia on Kiinassa suosittua erityisesti nuorten keskuudessa. South China Morning Post kertoo, että nuoret uskovat kauneusleikkausten auttavan heitä etenemään urallaan sekä löytämään rakkauden.

Myös Gao ajatteli, että nenän pienimuotoinen muokkaaminen edistäisi hänen uraansa. Neljän tunnin leikkauksen jälkeen hän kuitenkin heräsi painajaiseen.

Pieleen menneestä kauneusleikkauksesta kallis lasku

Gao kertoo seuraajilleen, että operaation jälkeen hänen nenänsä tuntui ärtyneeltä ja kihelmöivältä. Nenä tulehtui jatkuvasti ja muuttui koko ajan tummemmaksi. Lopulta nenänpää meni kuolioon.

Näyttelijälle oli kerrottu, että hän pääsisi töihin muutaman kuukauden kuluessa leikkauksesta. Nenänpään kuolion vuoksi Gao joutui sairaalaan kahdeksi kuukaudeksi. Hän menetti 400 000 Kiinan yuania eli noin 57 000 euroa, koska ei voinut tehdä sovittuja töitään.

Lisäksi Gao sanoo joutuvansa vastaamaan kahden miljoonan yuanin suuruiseen sopimussakkoon sopimusrikkomuksen vuoksi, kertoo Global Times.

Gaon mukaan korjaavaa nenäleikkausta ei voida tehdä ainakaan vuoteen laajojen vaurioiden vuoksi.

Kiinalaismedia jakoi kuvan Gaon pieleen menneestä nenäleikkauksesta. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Huolellinen taustatyö tärkeää ennen kauneusleikkausta

Gao kertoo saaneensa myöhemmin tietää, ettei sairaalalla ollut pätevyyttä tehdä nenäleikkauksia. Hän kehottaa ihmisiä olemaan varovaisia valitessaan kauneusleikkauksia tarjoavaa klinikkaa.

Kaikkeen kirurgiaan liittyy aina riskejä. Suomalaiset plastiikkakirurgit kertoivat MTV Uutisille aiemmin, että huolellinen taustatyö toimenpiteen suorittavasti kirurgista ja itse toimenpiteestä on tärkeää.

Halpojen hintojen perässä ei kannata juosta, sillä yleensä huokeus on nipistetty jostain.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää aiheesta kauneusleikkaukset.

Lue myös:

    Uusimmat