Kiihottuvatko naiset miesten peniskuvista? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

”Tiedättekö ketään naista, joka olisi kiihottunut hänelle lähetetystä peniksen kuvasta?” kyselee Mikes.

Näin naiset vastasivat:

"No en kyllä tunne; tunnetko itse? Jos satut itse kuulumaan näihin kuvien lähettelijöihin, suosittelisin, että lopetat. Ellet jostain löydä naista, joka varta vasten kuviasi toivoo."
– 26, sinkku

"En tiedä. Ei todellakaan hyvä iskutaktiikka! Kannattaa ainakin olla todella perillä naisen mielihaluista ja tuntea hänet ennen kuin lähtee tälle tielle. Ja varautua siihen, että toinen saa joko huutonaurut tai pinkoo pakoon. Huom, jos viestin saaja on tuntematon, niin tämähän on seksuaalista häirintää. Pienenä vinkkinä: lähetä mieluummin kuva vaikka itsestäsi aurinkoisena kesäpäivänä paidatta hakkaamassa halkoja."
– 29, avioliitossa

"En todellakaan tiedä yhtään kuvailemasi kaltaista naista. Naisten kiihottuminen ei oikein tuolla tavoin, että yhtäkkiä lähetetty peniskuva jotenkin saisi alapään kostumaan. Tilanne voi ehkä olla toinen, jos molemminpuolisia seksiviestejä on lähetetty ja nainen on niin sanotusti vastaanottavaisessa tilassa. Ehdoton suositukseni kuitenkin on myös edellä mainitussa tapauksessa, että jos nainen ei pyydä kuvaa, älä sellaista lähetä. Yllättävä peniskuva saa aikaan ällötystä, naurua ja näyttökierroksen naisen kaveripiirissä. En siis voi suositella tätä taktiikkaa kenellekään."
– 31, sinkku

"Tässä asiassa en kyllä ole kuullut, että valotuksella, kuvakulmalla tai filttereillä olisi mitään vaikutusta. Vastaus kysymykseesi on simppeli ei, vaikka kuinka toivoisitkin muuta."
– 33, parisuhteessa

"En todella tiedä. Suoraan sanottuna en tiedä itse montaa asiaa, joka tuntuisi tungettelevammalta tai oksettavammalta kuin peniskuva. Ensi kerralla, kun mietit peniskuvan lähettämistä, koeta pysyttäytyä sellaisessa ajatuksessa, että haluat jättää naiselle jonkin yllätyksen, mikäli tilanne etenee jossain vaiheessa sänkypuuhiin."
– 29, naimisissa


 

***


Lue myös:

    Uusimmat