Mainos

Kiihottuvatko naiset miesten kuvista? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Kiihotutteko te miesten kuvista, kuten miehet naisten kuvista? Jos kiihotutte, millaisista kuvista eniten?" Kysyy nimimerkki Mietteliäs.

Näin naiset vastasivat

"Hei, olen sen verran outolintu, etten kiihotu miesten tai naisten kuvista. En teininäkään palvonut idoleita tai täyttänyt huoneeni seinää Leonardo DiCaprion julisteilla. Joten voin aivan huoletta selailla alusvaatekatalogeja ilman, että poskia alkaisi kuumottaa."
– 29, kuumiksia ovat Ed Skrein ja Alicia Vikander

"Kuva jossain lehdessä? Meh. Kuuma mies leffassa? Yes, please. Riippuu myös miehen ulkonäöstä, "mieskalenterien" treenatut vartalot eivät kosketa millään tasolla. Eivät kaikki pudota silmiään, jos näkevät jonkun lihaskimpun urheilulehdessä."
– 30, kuumia miehiä esimerkiksi Johnny Depp, metsuriseksuaalit

"Naiset eivät kiihotu miesten kuvista, valitettavasti. Emme ole niin visuaalisia olentoja, eikä miehen vartalo ole niin järin eroottinen näky muutenkaan. Paidattomat miehet Tinderissä? Hohhoijaa."
– 30, Antti Reini on kuuma mies

"Kyllä kiihotun, mutten samalla tavalla kuin naisten kuvista. Erityisesti lihaksikkaista ja öljytyistä, parrakkaista miehistä, hyvin otetuista kuvista. Ei alastonkuvista."
– 27, kuumia miehiä ovat Tom Hardy ja Clive Standen sarjasta Viikingit

"En. En todellakaan jaksa mitään kuvia selailla ja tuijotella. Hohhoi, tylsää. Paljon mielenkiintoisempia ovat esimerkiksi elokuvat, joissa joku kiinnostava näyttelijä tai roolihahmo voi olla tosi kuuma. Elokuvassa näkee enemmän ihmisen olemusta ja kuulee myös äänen."
– 29, Antti Reini on kuuma mies

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.