Kiihottaisiko vai puistattaisiko, jos miehesi ehdottaisi tällaista roolileikkiä sängyssä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miten suhtautuisit, jos mies ehdottaisi seksissä roolien vaihtamista siten, että käyttäisit strap-onia mieheen? Kiihottaisiko ehdotus vai puistattaisiko koko ajatus? Millaisiin roolileikkeihin suostuisit?" kysyy nimimerkki Elmo.

Näin naiset vastasivat

"Seksin aikana roolileikkiminen tuntuu jotenkin hölmöltä. Eri asia on vaikkapa hassutella omana itsenään, mutta jos pitäisi alkaa esimerkiksi esittää tuhmaa lääkäriä, niin tuskin onnistuisi. Strap-onin lasken toimintaan, jota voisi tehdä omana itsenään, eli hyvin voisi kokeilla. Jos pyyntö taas olisi 'hei, voisitko esittää irstasta vampyyrinunnaa, joka käyttä strap-onia', vastaus olisi 'kiitos ei'."
– 33, avoliitossa

"Kyllä sitä varmasti aluksi vähän hämmentyisi ehdotuksesta, mutta voisihan sitä kokeilla toista miellyttääkseen. Ajatus strap-onin käyttämisestä mieheen ei erityisemmin kiihota, mutta ei kuvotakaan. Voisin siis kokeilla roolileikkiä, jossa minulla olisi ohjakset käsissäni ja strap-on ylläni. Se saattaisi olla ihan hauskaa vaihtelua – ei voi tietää ennen kuin on kokeillut!"
– 27, avoliitossa

"Hämmentyisin, jos oma mies ehdottaisi, mutta totta kai suostuisin. Seksissä eniten kiihottaa ajatus toisen kiihottamisesta. Jos hän oikeasti nauttisi siitä, olisin valmis toteuttamaan hänen fantasiansa."
– 30, avoliitossa

"Ei se nyt ainakaan kiihottaisi, mutta jos toinen siitä saisi hyvän mielen, niin miksipä ei. Voin kuitenkin varmuudella sanoa, ettei oma mies tällaista tule ehdottamaan."
– 34, parisuhteessa

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat