Kihlapari rikkoi 13 vuoden takaisen suuteluennätyksen

Pariskunta onnistui suuteloinnillaan rikkomaan 13 vuoden takaisen ennätyksen.

Guinness World Records kertoo, että eteläafrikkalainen Beth Neale, 40, ja kanadalainen Miles Cloutier, 33, suutelivat itsensä ennätystenkirjaan ystävänpäivän kunniaksi. Pariskunta suuteli veden alla 4 minuuttia ja 6 sekuntia ikuisuusaltaassa.

Pusuttelullaan pari löi reilusti 13 vuoden takaisen ennätyksen, joka oli 3 minuuttia ja 24 sekuntia. Tuo ennätys tehtiin italialaisessa Guinnessin maailmanennätysohjelmassa Lo Show dei Record.

Kihloissa olevat, Etelä-Afrikassa asuvat Neale ja Cloutier ovat kumpikin sukeltajia. Puolitoistavuotiaan Neve-tyttären vanhemmat matkustivat Malediiveille yrittämään ennätyksen rikkomista.

Vaikka Beth voi pidättää hengitystään kuusi minuuttia, suutelointi veden alla tuotti haasteita, ja harjoitukset näyttivät huonoilta vielä joitain päiviä ennen oikeaa koitosta. Parin kenraaliharjoituksen jälkeen pariskunta kuitenkin onnistui yrityksessään.

Neale ja Cloutier olivat pyytäneet suutelointia seuraavaa yleisöä olemaan hiljaa neljään minuuttiin saakka, mutta eivät lopulta kuulleet veden alle, kuinka yleisö puhkesi suosionosoitukseen edellisen ennätyksen mentyä rikki.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Suutelu tekee hyvää

Suutelu tekee hyvää niin veden alla kuin maan päälläkin. Terveysasema Mehiläinen muistuttaa tiedotteessaan, että suudellessa aivoissa erittyy muun muassa mielihyvähormoni dopamiinia, sukupuolihormoni testosteronia sekä läheisyyshormoni oksitosiinia. Siksi myös muut aistimukset voimistuvat.  

– On lisäksi todettu, että suutelun aikana kortisolin eritys vähenee, eli suutelu vähentää tutkitusti stressiä sekä kipuja, Mehiläisen vastaava pari- ja perhepsykoterapeutti Nona Avellan sanoo tiedotteessa.

Katso myös: Tanya puolestaan on maailman isojalkaisin nainen

Tanya on maailman isojalkaisin nainen – kengännumero on hurja 51 3:34
Tanya on maailman isojalkaisin nainen – kengännumero on hurja 51.

Lue myös:

    Uusimmat