Viiden maalin jalkapallonäytös: Alonso sivalsi Chelsean voittoon Lontoon trillerin loppuhetkillä

Chelsea ja Arsenal tarjosivat Englannin Valioliigassa kihelmöivän lontoolaisen jalkapallonäytöksen. Ottelu päättyi lopulta Chelsean 3–2-voittoon, vaikka Arsenal oli noussut kahden maalin takaa tasoihin.

Videolla kohokohdat Chelsea–Arsenal-ottelusta.

Chelsea paineli avausjaksolla kahdella häikäisevällä osumalla jo 2–0-johtoon, mutta Arsenal vastasi samalla mitalla heti saman jakson aikana.

Trillerin maalikorkki aukesi, kun Chelsean Jorginho tarjoili Marcos Alonsolle vasemmalla korkean pystypallon, ja Pedro Rodriguez kiiti samaan aikaan keskeltä rangaistusalueelle. Alonso jakoi täydellisen matalan syötön pilkun tienoille ja Pedro paukautti sinipaidat 1–0-johtoon.

Chelsean toisessa Cesar Azpilicueta puolestaan jakoi kukkupallon, ja Alvaro Morata paineli vauhdilla perään. Morata leikkasi rangaistusalueella keskustaa kohden ja sijoitti taitavasti pallon alakulmaan ohi Arsenal-maalivahti Petr Cechin.

Henrikh Mkhitaryan ja Alex Iwobi kiskaisivat Arsenalin avausjakson loppupuolella tasoihin osumalla muutaman minuutin välein. Chelsea hallitsi kuitenkin toista jaksoa selkeästi ja käänsi ottelun edukseen kymmenisen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Upean syöttörallin jälkeen Eden Hazard pääsi vasemmalla ohi Arsenal-puolustuksen ja jakoi syötön rangaistusalueelle, josta Alonso tuikkasi voitto-osuman varmasti pömpeliin.

Chelsea on nyt voittanut Valioliiga-kauden kaksi ensimmäistä otteluaan, kun taas Arsenal on kahden pelin jälkeen nollilla.

Lue myös:

    Uusimmat