Harry Kanen yli 1000 minuutin piinalle päätös – tähtihyökkääjä maalasi vihdoin elokuussa

Harry Kane onnistui maalinteossa, kun Tottenham kaatoi Fulhamin Lontoon paikalliskamppailussa lukemin 3-1.

Kane laukoi loppulukemat 3-1 varmalla viimeistelyllä. Kane onnistui maalinsa myötä katkaisemaan yli 1000 minuutin maalittoman jaksonsa elokuisten otteluiden aikana.

Valioliigakauden ensimmäinen kuukausi on tunnetusti ollut Kanelle hankala, sillä hyökkääjä ehti pelata 14 elokuista ottelua Valioliigassa ilman ainuttakaan osumaa.

Tottenhamin muista osumista vastasivat Lucas Moura ja Kieran Trippier. Fulhamin maalin puski Aleksandar Mitrovic.

Tottenham jatkaa kahden pelatun ottelun jälkeen puhtaalla pelillä. Fulham ei ole vielä onnistunut nappaamaan pistettäkään.