Sysimustat minuutit koituivat Realin kohtaloksi, madridilaisikoni katseli punaista – Lyon ylsi yllätykseen upealla osumalla

Manchester City otti tärkeän 1–2-voiton Real Madridista Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa.

Belgialainen Kevin de Bruyne nousi suureksi sankariksi, kun Manchester City haki tärkeän vierasvoiton Real Madridista Mestarien liigassa. De Bruyne ratkaisi neljännesvälierien ensimmäisen osaottelun Cityn eduksi upealla rangaistuspotkulla, jonka hän sijoitti 83. minuutilla millintarkasti maalin vasempaan alakulmaan.

Rangaistuspotku vihellettiin, kun Dani Carvajal kaatoi rangaistusalueella vain hetkeä aiemmin vaihdosta sisään tulleen Raheem Sterlingin, eikä asiasta ollut epäselvyyttä. Pallo vietiin pilkulle.

Vain hetkeä aiemmin 78. minuutilla De Bruyne oli alustanut upeasti Gabriel Jesusin tasoituksen. De Bruyne hassutti Real-puolustusta ja lähetti hienon keskityksen, josta Jesus pääsi puskemaan 1–1-tasoituksen. Real-puolustus protestoi ja väitti Jesusin työntäneen Sergio Ramosia selästä, mutta maali hyväksyttiin.

Realin ilta synkkeni lopullisesti 86. minuutilla, kun Ramos hankki itselleen punaisen kortin kaadettuaan läpi pääsemässä olleen City-kärjen. Punaisen kortin myötä Ramos on sivussa toisesta osaottelusta.

Realin ainokaisen laukoi Isco 60. minuutilla, kun Cityn keskikentän ja puolustuksen aivoitukset menivät jumiin, ja Vinicius pääsi riistämään pallon Kyle Walkerilta.

Ensimmäisellä jaksolla avopaikan tuhlannut Vinicius nappasi pallon ja löysi upealla syötöllä Iscon maalin edustalta, eikä ypöyksin ollut mies erehtynyt.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Keskiviikon toisessa ottelussa Lyon yllätti Juventuksen kotikentällään 1–0. Ottelun ainokaisen iski ranskalainen keskikenttämies Lucas Tousart 31. minuutilla.

Houssem Aouar murtautui näyttävästi vasemmalta laidalta rangaistusalueelle ja löysi tarkalla syötöllään Tousartin, joka sijoitti pallon upeasti maalin yläkulmaan.

Toiset osaottelut pelataan 17. maaliskuuta.