Chelsea namutteli huikean karuselli-kikkamaalin – tästä ei osuma enää kaunistu!

Chelsea värkkäsi huikean maalin jalkapallon Eurooppa-liigan puolivälierien toisessa osaottelussa Slavia Prahaa vastaan.

Kotijoukkue Chelsea pisti heti ensiminuuteilla karusellin hyökkäyspäässään käyntiin. Lyhytsyöttömylly sahasi Slaviaa täydellisesti pinoon, ja kuvion loppupuolella saatiin todistaa Cesar Azpilicuetan eleetöntä kantapääkikkaakin.

Viimeisen passin osumaan tarjosi Olivier Giroud, ja pallon nosti tshekkivieraiden pömpeliin Pedro. Chelsea siirtyi kyseisellä viidennen peliminuutin maalilla 1–0-kotijohtoon.

Viisi minuuttia myöhemmin Pedro sohi pallon lähietäisyydeltä tolppaan tyhjä maali edessään, mutta peliväline kimposi tolpasta suoraan Slavian Simon Delin päähän ja siitä omaan maaliin. Pedron hämmentynyt ilme oli osuman jälkeen näkemisen arvoinen.

17. minuutilla Giroud sai puolestaan iskeä pallon tyhjänä ammottaneeseen häkkiin Pedron sivuttaissyötöstä.

26. ja 27. minuuteilla rytisi nopeasti kahteen kertaan, kun Slavian Tomas Soucek ja illan toisen osumansa viimeistellyt Chelsean Pedro maalasivat peräjälkeen. Ottelu on tauolla Chelsean johtolukemissa 4–1.

Chelsea voitti otteluparin avauskohtaamisen vieraissa 1–0 ja on vahvasti menossa Eurooppa-liigan välieriin.

Kaikki Eurooppa-liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.