Tässäkö kaikkien aikojen helpoin ja nopein tapa kihartaa hiukset? Tarvitset vain muovipullon ja hiustenkuivaajan

Viraaliksi muodostuneen kikan mukaan hiusten kihartaminen onnistuu loistavasti vain kymmenessä sekunnissa muovipullon ja hiustenkuivaajan ansiosta, uutisoi muun muassa Yahoo Lifestyle.

Kiharrinrauta, suoritusrauta, papiljotit, patukat, rullat, folio, talouspaperi, sukka, hiuspanta, pinnit ja t-paita. Naiset ovat keksineet mitä luovempia tapoja tehdä hiuksista kauniin kiharaiset.

Nyt sosiaalisessa mediassa leviää jälleen uusi, nerokkaalta vaikuttava kikka, jolla hiukset voi saada kihartumaan helposti – ja halvalla. Tähän kikkaan ei nimittäin tarvita kalliita ja tehokkaita kiharrusrautoja, vaan vain hiustenkuivaaja ja tyhjä muovipullo.

Aikaa kauniiden kiharoiden saamiseen ei kulu myöskään kymmentä sekuntia pidempään.

Katso alla olevalta videolta toinen tapa, jolla kiharat voi saada ilman kalliita hiusrautoja! (Artikkeli jatkuu videon alla.)

0:32

Facebook-videosta viraali

Viime viikolla sosiaalisessa mediassa alkoi levitä malesialaisen Facebook-profiilin julkaisema video, jossa nainen tekee itselleen upeat kiharat muovipullon ja hiustenkuivaimen avulla.

Kikassa muovipullon pää on leikattu pois, ja hiukset on laitettu siitä pullon sisälle. Hiustenkuivaimella föönataan pullon sisään sivuun leikatusta reiästä. Kun videolla nainen vetää pullon pois hiustensa ympäriltä, paljastuvat upeat kiharat.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tähän mennessä video on kerännyt Facebookissa jo yli 1,5 miljoonaa katselukertaa. Myös monet uutissivustot ovat uutisoineet nerokkaasta vinkistä tehdä kiharat.

Hiusstylistit laittoivat kikan testiin

Kikan ovat laittaneet testiin myös useat hiusstylistit maailmalla. Muun muassa floridalainen hiusstylisti Olivia Smalley jakoi videon omasta testistään. Naisella on lähes 140 000 seuraajaa Instagramissa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Smalleyn videon jälkeen useat muutkin ovat jakaneet videota aiheesta hastagilla #blowthebottlechallenge.

North Carolinassa asuva hiusstylisti Jezabel Lebatard jakoi myös videon kiharakikan kokeilusta. Hän antoi seuraajilleen neuvoja muutaman oman epäonnistuneen yrityksensä jälkeen.

"1. Pitäkää huolta, että pullo on pidempi

2. Pitäkää huolta, että pullo on paksua muovia… kuten näette videollani, miksi

3. Anna hiustesi viilentyä pullossa ennen kuin otat ne ulos

4. Pidä hiustenkuivaajaa oikeassa kulmassa, jotta hiukset voivat pyöriä ympäriinsä"

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kikkaa kokeilee, on syytä olla varovainen kuumuuden kanssa vammojen välttämiseksi. Kuten Lebatard videollaan huomauttaa, muovipullo voi alkaa sulaa kuumuuden seurauksena.

Lähteet: Yahoo Lifestyle, Facebook, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja