Kieltomerkkeihin rakastunut 3-vuotias halusi erikoisen synttärikakun

Kieltomerkkeihin rakastunut 3-vuotias halusi "tupakointi kielletty" -synttärikakun 0:35
Kieltomerkkeihin rakastunut 3-vuotias halusi "tupakointi kielletty" -synttärikakun.

Hevoset, autot, dinosaurukset – lapset innostuvat milloin mistäkin. Tämä uusiseelantilainen taapero rakastaa kieltomerkkejä.

Gigi Percival, 3, rakastaa erilaisia kieltomerkkejä. Taapero on ihastunut ohje- ja käskymerkkeihin, joihin törmää julkisissa tiloissa.

Rakkaus erilaisiin plakaatteihin eteni lopulta siihen pisteeseen, että Gigi halusi syntymäpäiväkseen kakun, jonka koristeena on "tupakointi kielletty" -merkki. Tarjolla oli myös keksejä, joissa luki "pää pidettävä vedenpinnan yläpuolella", "märkänä liukas" sekä "vaatetus ei pakollinen". Viimeinen ohjeistus on tuttu nudistirannoilta. Katso videoita juhlista yltä!

– Hei, tupakointi kielletty, lapsi hihkaisi innoissaan koristeelliset tarjottavat nähdessään.

"Hänen huoneensa ovessa lukee 'ei kulkua, vain luvan saaneille'"

Vanhemmat Adam Percival, 33, ja Eve Palmer, 34, lähtivät täysillä mukaan lapsensa erikoiseen harrastukseen.

– Meistä se on hassua ja söpöä. Hänen huoneensa ovessa lukee "ei kulkua, vain luvan saaneille". Suihkussamme on "märkänä liukas" -kyltti, ja hyllyllään hänellä on "tupakointi kielletty" -merkki, Adam kuvailee.

Perheen mukaan Gigin innostus alkoi uima-altaalla, kun hän törmäsi "pää pidettävä vedenpinnan yläpuolella" -kylttiin. Muutamaa viikkoa myöhemmin kolmivuotias näki tupakointi kielletty -merkin Aucklandin lentokentällä.

Intohimo oli sinetöity.

Vanhemmille tärkeintä on, että lapsi saa olla oma itsensä. Heidän naapurinsa työskentelee tieyrityksessä, ja tätä kautta Gigi on saanut muutamia aitoja liikennemerkkejä itselleen; Euroopassa ja Yhdysvalloissa asuvat perheenjäsenet lähettävät hänelle kuvia paikallisista kylteistä.

Adamin mukaan Gigi opettelee juuri lukemaan ja lisäksi rakastaa erilaisia sääntöjä. Kenties siksi hän tykkää tavata tekstejä liikennemerkeistä.

– Hän pitää sääntöjen ideasta ja ymmärtää, että säännöt ovat sääntöjä, Adam sanoo.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat