Kiekkotähti tyrmäsi NHL-asiantuntijoiden valinnan pelinumeronsa kautta aikojen parhaaksi – "Älkää nyt"

NHL on julkaissut viime aikoina eri pelinumeroiden parhaita pelaajia sarjan historiassa. NHL.comin toimittajat tekivät hiljattain valintansa myös numeron 13 suhteen.

Ykköseksi nousi Detroit Red Wingsin legendaarinen taituri Pavel Datsjuk. Viime kaudella KHL:ssä kiekkoillut veteraani ehti NHL-urallaan voittaa muun muassa kaksi Stanley Cupin mestaruutta.

Kaikki eivät kuitenkaan olleet samaa mieltä valinnasta. Montreal Canadiensin hyökkääjä Max Domi esitti oman vastalauseensa sosiaalisessa mediassa.

– Rakastan Pavel Datsjukia. Hän on yksi suosikkipelaajistani katsoa, mutta älkää nyt viitsikö. Mats Sundin on paras pelaaja, joka on koskaan pelannut numerolla 13, linjasi Domi, joka käyttää itse samaa pelinumeroa.

Domi ehti nuorena poikana nähdä, kuinka kovaa jälkeä Sundin teki Maple Leafsin paidassa, sillä hänen isänsä Tie Domi kiekkoili pitkään samassa seurassa ruotsalaisen kanssa.

Sundin jätti esimerkiksi tehopisteissä Datsjukin varjoonsa, mutta hän ei saavuttanut samanlaista menestystä joukkueensa kanssa NHL:ssä.

Katso julkaisu alta.

Lue myös:

    Uusimmat