Kiekko-Espoo julkisti Liiga-aikomuksensa – iski pöytään kovaa faktaa vaadittavista miljoonista

Liigaviikko: SM-liiga teki täyskäännöksen – Petteri Sihvonen iski kiinni lisenssihakemustapaukseen 13:33
Liigaviikko: SM-liiga teki täyskäännöksen – asiantuntija Petteri Sihvonen iski kiinni lisenssihakemustapaukseen torstaina.

Jääkiekon Mestiksen puolustava mestari Kiekko-Espoo aikoo jättää lokakuun aikana lisenssihakemuksen SM-liigan kaudelle 2024-2025, espoolaisseuran johto linjasi torstaisessa lehdistötilaisuudessa.

Kiekko-Espoo on antanut aiemminkin vahvoja viitteitä lisenssihakemuksesta, mutta torstaina sille saatiin sinetti. SM-liiga ilmoitti kesäkuussa, ettei se ota vastaan lisenssihakemuksia kaudelle 2024-2025, mutta pyörsi päätöksensä eilen, vuorokautta ennen Kiekko-Espoon pressiä

– Tavoitteena on pelata SM-liigassa kaudella 2024-2025, Kiekko-Espoon esityksessä todettiin. 

Kiekko-Espoon torstaisen esityksen mukaan "liigasiirtymään vaadittavan rahoituksen kasaaminen on hyvässä vaiheessa, ja tulee olemaan sitoumusten osalta kasassa ennen lisenssin hakemista lokakuussa 2023". 

Nyt olemme tilanteessa, jossa uskomme, että pystymme pitämään alkuperäisestä tavoitteestamme kiinni, Kiekko-Espoon puheenjohtaja Ami Rubinstein totesi viitaten seuran kuuden vuoden projektiin. 

– Tämän kuun aikana tulemme jättämään liigahakemuksen. 

Rubinstein tarkensi, että seuralla on nyt liigarahoitukseen kasassa kolme miljoonaa euroa sitoumuksina 19 eri sijoittajalta. Tavoitteena on lähteä viiden miljoonan budjetilla ensimmäiseen liigakauteen ja olla operatiivisesti nollatuloksessa.

Kiekko-Espoo on voittanut Mestis-kauden neljästä ottelustaan kolme ja on sarjassa toisena. 

Lue myös:

    Uusimmat