Khloé Kardashianin uusi tyyli sai miljoonapäisen somekansan päät pyörälle – onko tässä tulevan kesän hiusvärihitti?

Khloé Kardashian suorastaan hehkuu tuoreessa tyylissään. 

Kardashianin-klaanin yksi siskosista, Khloé Kardashian, 35, on totuttu näkemään viime aikoina julkisuudessa vaaleissa kutreissa. Hän on kuitenkin värjännyt hiuksensa kaikessa hiljaisuudessa bruneteiksi ja teki uuden tyylinsä kanssa nyt debyyttiesiintymisen Instagramissa.

Khloé julkaisi Instagram-tlilleen kuvan, jossa poseeraa 111 miljoonalle fanilleen totaalisen uudessa tyylissä. 

Uusi tyyli saa hänen seuraajansa suorastaan sekoamaan. 

– Minun upea tyttöni! Wow, Khloén äiti Kris Jenner hehkuttaa. 

– Sinä hehkut, eräs seuraajista kirjoittaa.

– Brone palasi vihdoin. Olemme kaivanneet sinua, eräs seuraajista toteaa. 

Hiusväri bronde ei ole ruskea eikä vaalea, vaan siltä väliltä. Siinä on ripaus mukana myös kultaista hehkua.

Kyseinen hiusväri on suosittu erityisesti näin kesän kynnyksellä, ja sen kannattajina on muun muassa Khloén isosisko Kim Kardashian, sekä englantilainen näyttelijä Lily James, jotka tunnetaan kauneuden kameleontteina. Glamour-lehden artikkelin mukaan juurikin tämän kaksikon vuoksi bronde-hiusväristä on tullut tulevan kesän kausiväri.

Leikkauksia vai ei? 

Viime vuosina on kiistelty siitä, että onko Khloé tehnyt itselleen kosmeettisia toimenpiteitä. Yksi kiisteillyimmistä aiheista on hänen nenänsä ja on pohdittu sitä, onko se kenties kirurgin taiteilema. 

Mirror-lehden artikkelin mukaan Khloélla on ollut huulissä täytettä, mutta hän lopetti niiden ottamisen, kun sai niin paljon negatiivista palautetta asiasta. 

Khloé on kertonut julkisuudessa, että hän ei ole käynyt leikkauttamassa nenäänsä, mutta suunnittelee sitä edelleen. Hän kertoo meikkaavansa nenän niin, että se näyttää erilaiselta kuin normaalisti. 

– Joku päivä se vielä tapahtuu, koska ajattelen sitä päivittäin. En kuitenkaan uskalla tällä hetkellä, joten mennään pelkällä contourilla, hän on kertonut. 

Lue myös:

    Uusimmat