Khloé Kardashianin tiimi yrittää tehdä kaikkensa saadakseen kuvan pois internetistä – assistentti julkaisi sen ilman lupaa

1:40
Viimeisen kauden traileri!

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashianin tiimi yrittää saada vahingossa julki mennyttä kuvaa pois internetistä.

Kardashianin tiimi yrittää saada internetistä Khloé Kardashianista leviävää otosta pois. Kuvassa tähti poseeraa bikineissä uima-altaan reunalla. Kuva vaikuttaa täysin normaalilta otokselta, jossa näkyy naisen kasvot ja vartalo.

Ilmeisesti ongelma onkin juuri siinä, että Kardashianin kuvaa ei ole paranneltu käyttämällä kuvanmuokkausta tai filttereitä.

Kuvasta leviää useita kopioita, joihin Kardashianin tiimi on puuttunut. He uhkaavat kuvaa levittäneitä tahoja oikeustoimilla.

– Värieditoitu kuva oli otettu Khloésta yksityisellä perhekokoontumisella ja julkaistu sosiaalisessa mediassa ilman lupaa vahingossa assistentin toimesta.

– Khloé näyttää kuvassa kauniilta, mutta kuvanhaltijalla on oikeus haluta kuva pois, jota ei haluttu julkaista, Tracy Romulus KKW brändin päällikkö kommentoi tiedotteessa.

Kuva ei vastaa ollenkaan siihen mielikuvaan, mitä Kardashian antaa mainostaessaan oman brändinsä tuotteita. Naisen Good American -brändikuvat ovat viimeisen päälle muokattuja. Samalla halutaan kuitenkin viestiä hyvästä kehonkuvasta.

Helmikuussa nainen julkaisi otoksen, jossa hän ylisti raskausarpiaan.

Lähde: Page six.

Keeping Up With the Kardashians -sarjan viimeinen kausi C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja