Khloé Kardashian järjesti äveriäät 36-vuotissyntympäivät – kasvomaskeja, käsidesipulloja ja liukumäkeä koristi synttärisankarin kasvot

6:41
Tiesistkö nämä kahdeksan faktaa Kardashianeista?

Kardashianin perhe ei juhli koskaan merkkipäiviään perinteisten kakkukahvien merkeissä. 

Maailmankuulun Kardashian-perheen keskimmäinen Khloé Kardashian juhli 36-vuotissyntymäpäivään viime lauantaina 27. kesäkuuta. 

Kardashianin perheessä ei vietetä merkkipäiviä hillitysti kakkukahvien merkeissä, vaan juhlat ovat aina äveriäät. Oli kyse sitten pyöreistä tai ei. 

Khloén syntymäpäivien teemana oli luonnollisesti itse sankari. Syntymäpäivät oli järjestetty perheen nuorimmaisen Kylie Jennerin kotona. 

Uima-allasalue ja siihen kuuluva lounge oli koristeltu vaaleanpunaisilla ilmapalloilla, sekä kukista tehdyistä sydänlautoista, jotka oli aseteltu uima-altaaseen. Illalla pimeän tullessa lauttoihin sytytettiin kynttilät, jotka loivat tunnelmaa juhliin. 

Seinälle oli ripusteltu kirjaimista myös Khlóen lempinimi Koko

Vieraille oli lahjaksi Khlóen kasvot koristava käsidesipullo. Teema jatkui vaaleanpunaisissa kasvomaskeissa, jossa oli myös Khlóen kuva. 

Lähes kaikki tarjottava oli vaaleanpunaista. Myös jäätelökärry, jota koristi jällleen itse synttärisankarin nimi Koko. Khloé julkaisi juhlistaan kuvakollaasin Instagram-tililleen

– Vieraslista oli pieni, mutta koristelut olivat suureelliset, hän kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Khlóe jakoi myös Instagram Stories -osioon kuvia juhlistaan. Niistä selviää, että hänellä oli juhlissaan myös jättimäinen, ilmalla täytettävä liukumäkikompleksi, jossa on hänen kasvonsa. 

Khlóen kasvot koristivat myös tyynyjä, joiden kanssa vieraat pääsivät poseeraamaan, jos synttärisankarilla ei riittänyt aikaa kuvien ottamiseen. 

Khloén juhlissa oli mukana hänen perheensä. Myös hänen veljensä Rob Kardasdian, joka ei esiinny niin paljon julkisuudessa kuin muut sisarukset. Khloé julkaisi vieraistaan kuvakollaasin.

Ensimmäisessä kuvassa on Rob, sekä heidän siskonsa Kendall Jenner. Toisessa kuvassa Khloén kainalossa on hänen paras ystävänsä Malika. Yhdessä kuvassa poseeraa Rob, sekä Khloén ex-mies Tristan Thompson, jonka kanssa hänellä on yhteinen lapsi True. Kuvissa esiintyy myös Kardashian-klaanin äiti  Kris Jenner, sekä hänen puolisonsa Corey Gamble.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja