Khloé Kardashianin muuttunut ulkonäkö sai aikaan somekohun – tähti kommentoi asiaa nyt ensimmäistä kertaa

Kohua on kommentoinut myös plastiikkakirurgi. 

Maailmankuuluun Kardashianin-perheeseen kuuluva Khloé Kardashian aiheutti somekohun viime viikolla, kun hän julkaisi itsestään kuvan, jossa poseeraa uuden hiustyylinsä lisäksi lähes täysin tunnistamattomana. Kuvassa esimerkiksi kasvot ja nenä näyttävät kaventuneen melkoisesti ja myös iho näyttää hyvin tasaiselta.

Nyt myös itse tähti on kommentoinut asiaa Instagramissa. Commentbycelebs-niminen Instagram-sivusto julkaisi tilillään Khloésta kuvan, jossa hän poseeraa muuttuneessa tyylissä. Mukaan on lisätty kommentti, jossa seuraaja kysyy, että miksi tähti näyttää niin erilaiselta jokaisessa kuvassa. 

– Jokaviikkoisesta kasvojen siirrosta, tietenkin, Khlóe vastasi nasevasti uteluihin. 

Asiaan antoi viime viikolla kommenttinsa myös plastiikkakirurgi, joka kertoi, että muutos on seurausta leikkauksista, pistoshoidoista, painonpudotuksesta, meikistä sekä kuvissa käytettävistä filttereistä ja valaistuksesta. Tähti on kertonut itse laihtuneensa synnytyksen jälkeen 27 kiloa.

Plastiikkakirurgilla on myös tiukka mielipide siitä, mitä operaatioista seuraa.

– Kaikki alkavat näyttää samalta, Claire McGuinnes totesi 3pm Pick-Up -radio-ohjelmassa viitaten myös muuhun Kardashianin perheeseen sekä miljooniin ihmisiin, jotka jäljittelevät heitä.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja