Khloé Kardashian esitteli uutta mallistoaan paljastavassa kuvassa – huomio kiinnittyi täysin muualle: "Onko tuo kihlasormus?"

0:34
Khloé Kardashian suunnittelee uutta lasta ex-miehensä kanssa – katso paljastava traileri uudesta tuotantokaudesta!

Khloé Kardashianin Instagram-tilillään julkaisema mainoskuva laukaisi välittömästi spekulaatiot siitä, onko Kardashian kihlautunut lapsensa isän Tristan Thompsonin kanssa.

Tosi-tv- ja sometähti Khloé Kardashian julkaisi Instagram-tilillään valokuvan, jossa hän mainostaa vaatebrändinsä uutta kenkämallistoa, joka tulee myyntiin tällä viikolla. 

Good American -merkin kengät jäivät kuvassa kuitenkin varsin vähälle huomiolle. Paljastavasti pukeutuneella tähdellä oli yllään vain pikkuruinen toppi sekä isosiskonsa Kim Kardashianin alusvaatemerkki Skimsin alushousut. Kuvan keskiössä vaikuttaisivatkin olevan 36-vuotiaan tähden paljas takapuoli sekä hänen sen päällä lepäävä kätensä, jonka nimettömässä kimaltaa valtavan kokoinen timanttisormus.

Kuvan kommenttikentässä alkoivatkin välittömästi spekulaatiot siitä, onko Kardashian kihlautunut True-tyttärensä isän, koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa.

– Onko se kihlasormus?

– Katsokaa tuota sormusta!

– Selvä homma, näemme sinut bling bling.

Osa kommentoijista oli kuitenkin varsin varmoja siitä, ettei kuvassa oleva jättimäinen timanttisormus ole kihlasormus. 

– Hän sai sen Tristanilta, kun matkusti jouluksi Bostoniin tapaamaan häntä. Sormus vilahti jo silloin tarinoissa, eräs kommentoija kirjoitti.

– Se on joululahja, hän ei ole kihloissa, myös toinen kirjoitti.

Kardashianin ja Thompsonin ympärillä leijuvista kihlaushuhuista uutisoivan E! Newsin mukaan Kardashianin kuvassa olevan sormuksen on arvioitu olevan 500 000–750 000 dollarin arvoinen.

Sivuston mukaan Kardashianin sormessa on nähty samankaltainen sormus jo viime kesänä, kun tähti julkaisi Instagramissa kuvia syntymäpäivältään. Hän ei kuitenkaan ole tuolloin tai nyt kommentoinut huhuja kihlauksesta.

Khloén ja muun Kardashian-klaanin elämää seuraava Keeping up With Kardashians -sarja päättyy 20. tuotantokauden jälkeen. Ohjelman viimeisen kauden traileri julkaistiin tammikuussa, ja maistiaisvideolla nähtiin, muun muassa se, että Khloé Kardashian ja Tristan Thompson suunnittelevat sisarusta 2-vuotiaalle tyttärelleen.

– Minusta tuntuu, että nyt on aika uudelle lapselle, Kardashian sanoo videolla.

Parin välit ovat lämmenneet uudestaan sen jälkeen, kun 29-vuotias Thompson jäi useampaan kertaan kiinni pettämisestä samoihin aikoihin, kun Kardashian oli viimeisillään raskaana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja