Khloé Kardashian suunnittelee uutta lasta ex-miehensä kanssa – katso paljastava traileri!

0:34

Keeping Up With The Kardashians -suosikkisarja viimeisellä kaudella on luvassa paljastuksia.

Kardashianit-klaanin elämää seuraava Keeping up With Kardashians -sarja päättyy pian 20. tuotantokauden jälkeen. Ohjelmasta nähdään vielä viimeinen kausi, jonka traileri julkaistiin juuri. Maistiaisvideolla nähdään, miten Kim Kardashian ja Kris Jenner kyynelehtivät kertoessaan tuotantoryhmälle sarjan päättymisestä. Videolta myös selviää Khloé Kardashianin suunnittelevan sisarusta 2-vuotiaalle tyttärelleen True Thompsonillle ex-miehensä Tristan Thompsonin kanssa.

– Minusta tuntuu, että nyt on aika uudelle lapselle, Kardashian kertoo videolla.

E!News-sivuston haastatteleman lähteen mukaan ex-pari on lämmittänyt romanssinsa uudelleen kolme kuukautta sitten, ja he todella suunnittelevat perheenlisäystä jälleen.

– Khloé tietää sisarusten arvon ja sen miltä tuntuu kasvaa talossa, joka on täynnä lapsia. Hän haluaa sitä Truelle. Se on jotain sellaista mitä he ovat työstäneet jonkin aikaa, lähde kertoo.

Koronapandemian sattuessa ex-pari muutti yhteen. Tämän myötä heidän suhteensa syveni jälleen. Thompson on ollut Kardashianin tukena heidän aiemman eronsa myötä ja yrittänyt parantaa tapojaan.

Keeping up with the Kardashians -sarja alkoi vuonna 2007. Sarjaa on tehty 14 vuotta ja 20 tuotantokautta sekä lukuisia spin off -sarjoja. Nyt sarja päätty. Kardashianit eivät ole vielä kommentoineet, mitä aikovat tehdä ohjelman jälkeen. 

Lähde: E!News

Keeping Up With The Kardashians -sarjan viimeinen kausi nähdään myös C Morella. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja