KHL:ään huhuttu Kärpät-tähti sanoo nyt, missä mennään – "Näyttää hyvältä"

Atte Ohtamaa torppasi huhut KHL-siirrosta 3:29
Video: Kärppien Atte Ohtamaa kommentoi KHL-siirtohuhuja.

Venäläinen Sport-Express uutisoi hiljattain, että Oulun Kärppien kapteeni Atte Ohtamaa on lähellä palata jääkiekon KHL:ään ja Ak Bars Kazaniin. Puolustaja kommentoi nyt itse tilannettaan C Moren haastattelussa.

Sport-Express kertoi tiistaina julkaistussa uutisessa, että Ak Bars Kazan ja Kärpät neuvottelevat Ohtamaan siirron ehdoista. Vuoden 2019 maailmanmestari pelasi Ak Bars Kazanissa kaudet 2016–18 ja juhli jälkimmäisellä sesongeista KHL:n mestaruutta.

Ohtamaa palasi Kazanista Kärppiin kaudeksi 2018–19 tehtyään oululaisseuran kanssa viiden vuoden sopimuksen vuonna 2018. Hän käytti sopimuksessa olleen pykälän kahden kauden ulkomaansiirroista ja lähti yhden Kärpät-kauden jälkeen maailmalle: Sveitsin HC Luganon kautta KHL:ään Barys Nur-Sultaniin ja Lokomotiv Jaroslavliin, jossa hän vietti viime kauden.

Täksi kaudeksi Ohtamaa palasi jälleen Oulun Kärppiin, jonka kapteenina hän toimii sesongin 2018–19 tavoin.

C Moren Sebastian Waheeb uteli perjantai-iltana Ohtamaalta siirtohuhuista ja kysyi, vahvistaako puolustaja, että hän pysyy Kärppä-paidassa tämän kauden loppuun asti.

– Kyllä. Ei tässä ole mistään muusta tietoa. Uutisia menee ja uutisia tulee. On mukava tietenkin aina, että näyttää sen verran hyvältä, että kiinnostusta olisi, mutta Kärppiin on sopimus ja täällä on hieno pelata, Ohtamaa muotoili.

Ohtamaa lähettää samassa haastattelussa terveisensä lauantaina Kärpät–TPS-ottelun yhteydessä tapahtuvaan Kärppä-legenda Ilkka Mikkolan paidanjäädytykseen liittyen. Haastattelu on ylälaidan videolla.

Lue myös:

    Uusimmat