Kevin Costner ylisti Whitneyä vuolaasti

Näyttelijä Kevin Costner puhui koskettavasti edesmenneestä laulajatähdestä.

Hollywood-näyttelijä Kevin Costner oli varautunut hautajaispuheeseensa hyvissä ajoin etukäteen.

– Kirjoitin kaiken alas, jotta en unohtaisi, mitä pitäisi sanoa, mies aloitti puheensa.

Mies puhui liikuttuneena, ja välillä hänen puheensa oli aistittavissa katkeilua. Hän muisteli erityisesti uskonnollista taustaa, joka yhdisti naisen ja Costnerin. Mies kertoi, kuinka helppoa heidän oli nauraa yhdessä.

– Mistä puhun? Eihän Kevinillä ja Whitneyllä ole mitään yhteistä. On meillä. Kasvoimme molemmat baptistikirkossa, hän aloitti muistelunsa.

Mies ylisti edesmennyttä ystäväänsä vuolain sanoin. Hän tituleerasikin naista suurimmaksi viimeisen vuosisadan laulajaksi. Kaipaavien sanojensa ohessa näyttelijä paljasti Whitneyn elämään liittyviä filosofia ajatuksia, jotka mietityttivät naista. Hän toisti teemakysymyksiä useaan otteeseen puheensa aikana.

– Olinko tarpeeksi hyvä? Olenko tarpeeksi kaunis? Pitävätkö he minusta? Nämä olivat kysymykset, joita Whitney aina kysyi. Nämä kysymykset seurasivat häntä, Costner sanaili.

Mies päätti itse vastata laulajatähden elämää mietityttäneisiin kysymyksiin. Hän ylisti erityisesti naisen suoritusta Bodyguard-elokuvassa, jossa näyttelijäkonkari toimi tähden vastanäyttelijänä.

– Et ollut vain hyvä, olit loistava. Et ollut ainoastaan kaunis, vaan olit niin kaunis, kuin ihminen voi olla. Ihmiset eivät pitäneet sinusta, vaan he rakastivat sinua, hän tiivisti ajatuksensa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat