Kevin Costner ja ex-vaimo Christine Baumgartner pääsivät sopuun eroasioista kuukausia kestäneen oikeustaistelun jälkeen

Näyttelijä Kevin Costnerin vaimo Christine Baumgartner haki avioeroa toukokuussa 2023.

Näyttelijä Kevin Costner ja hänen ex-vaimonsa Christine Baumgartner ovat saaneet avioeroasiansa soviteltua kuukausia kestäneen oikeustaistelun jälkeen.

– Kevin ja Christine ovat päässeet sovintoratkaisuun kaikissa heidän avioeromenettelyihinsä liittyvissä kysymyksissä", Costnerin ja Baumgartnerin edustaja kertoi Los Angeles Timesille 19. syyskuuta antamassaan lausunnossa. 

Sovinnon yksityiskohtia ei ole kerrottu. 

Costnerin asianajaja Laura Wasser, jonka asiakkaita ovat myös Britney Spears ja Kim Kardashian, ei vastannut kommenttipyyntöihin.

Baumgartner haki avioeroa toukokuussa ja päätti näin 18 vuoden avioliiton Costnerin kanssa. Molemmat hakivat yhteishuoltajuutta kolmelle lapselleen Caydenille, 16, Hayesille, 14, ja Gracelle, 13. 

Avioehdosta huolimatta eroa seurasi taistelu, kun pariskunta kiisteli oikeudessa siitä, kuinka paljon Costner maksaisi elatusapua.

NBC Newsin mukaan Baumgartner pyysi, että Costner maksaisi 248 000 dollaria, eli noin 232 tuhatta euroa, kuukaudessa elatusapua lastensa yksityisen koulutuksen ja terveydenhuollon kustannusten kattamiseksi muiden kulujen ohella. Baumgartner totesi, että Costner tienaa miljoonia ja että hän oli ollut kotiäiti ensimmäisen poikansa syntymästä lähtien, eikä hänellä ole tällä hetkellä tuloja.

Insiderin mukaan Costnerin asianajaja vastasi sanomalla, että näyttelijä oli velkaa 63 000 dollaria kuukaudessa. Tuomari suostui tähän ja määräsi näyttelijän maksamaan kyseisen summan. Insider kertoi myös, että Costner oli antanut Baumgartnerille heinäkuussa 300 000 dollaria, eli noin 281 000 euroa, asianajajien ja asiantuntijoiden palkkioiden kattamiseksi. Baumgartner pyysi lisäksi 800 000 dollaria, eli noin 750 000 euroa, lisäkulujen kattamiseksi.

Heinäkuussa tuomari joutui määräämään Baumgartnerin lähtemään perheen merenrantakodista, koska ex-vaimo kieltäytyi muuttamasta pois. NBC Newsin mukaan Costner oli tarjonnut 200 000 dollaria, eli noin 187 000 euroa muuttokulujen kattamiseen, kuten heidän avioehdossaan on mainittu, ja tarjoutui maksamaan lisäkulut. Avioehto vaati häntä myös poistumaan kotoaan 30 päivän kuluessa erosta.

Baumgartnerin ja Costnerin kerrotaan tavanneen ensimmäisen kerran golfkentällä 1990-luvulla, kun Costner harjoitteli rooliaan vuoden 1996 Tin Cup -elokuvaa varten. Näyttelijä oli tuolloin naimisissa ensimmäisen vaimonsa kanssa ja alkoi seurustella Baumgartnerin kanssa vasta 1999.

Pariskunta erosi lyhyesti vuonna 2003, kun Baumgartner halusi saada lapsia, eikä Costner ollut varma, että hänen pitäisi saada lisää. Lopulta he menivät naimisiin Aspenissa, Colossa, vuonna 2004 ja saivat kolme lasta.

Costnerilla on aiemmasta suhteestaan Bridget Rooneyn kanssa poika Liam, 27, sekä suhteestaan Cindy Costnerin kanssa kolme lasta: Annie, 39, Lily, 36, ja Joe, 35. 

Lue myös:

    Uusimmat