Kevin Costnerin ex-vaimo ei suostu muuttamaan parin yhteisestä kodista pois avioeron keskellä

Näyttelijä Kevin Costnerin vaimo Christine Baumgartner haki avioeroa toukokuussa. 

Näyttelijä Kevin Costner, 68, on pyytänyt tuomioistuinta auttamaan hänen ex-vaimonsa Christine Baumgartnerin, 49, saamisessa pois parin yhteisestä kodista ​​heidän avioeronsa keskellä.

TMZ-sivuston saamien asiakirjojen mukaan Costner väitti, ettei hänen ex-vaimonsa suostu lähtemään heidän yhteisestä kodistaan, vaikka hän itse jätti avioerohakemuksen jo 1. toukokuuta. Hänellä on ollut 30 päivää aikaa lähteä yhteisestä kodista. 

Costnerin mukaan Baumgartner käyttää asemaansa saadakseen näyttelijän suostumaan erinäisiin taloudellisiin vaatimuksiin. 

Costner on väitetysti jo antanut Baumgartnerille yli 1,2 miljoonaa dollaria, eli yli 1,1, miljoonaa euroa, avioliittovelvoitteidensa takia, mikä on hänen mukaansa enemmän kuin tarpeeksi sitä varten, että ex-vaimo muuttaa muualle asumaan. 

TMZ:n saamien asiakirjojen mukaan Costner on lisäksi kertonut olevansa valmis maksamaan elatusapua lapsistaan 30 tuhatta dollaria, eli noin 27,8 tuhatta euroa, vuokra-asuntoa varten ja on tarjoutunut maksamaan 10 tuhatta dollaria, eli noin 9,3 tuhatta euroa, ex-vaimonsa muuttokuluja. 

Baumgartner haki avieroa toukokuussa vedoten sovittamattomiin erimielisyyksiin. Hän haki ex-parin kolmen lapsen yhteishuoltajuutta. Parilla on kolme teini-ikäistä lasta: Cayden, 16, Hayes, 14, ja Grace, 13. 

Baumgartner ei kuitenkaan hakenut puolison elatusapua Costnerilta, johon hänellä olisi aviopuolisona mahdollisuus. Kyseinen elatusapu tarkoittaa maasta riippuen lakisääteistä velvollisuutta tarjota tukea puolisolleen ennen asumus- tai avioeroa tai niiden jälkeen.

Myös Costner on hakenut lapsilleen yhteishuoltajuutta. 

Page Sixin tavoittamien lähteiden mukaan Costner oli järkyttynyt vaimonsa päätöksestä hakea avioeroa. 

Ex-pari alkoi seurustella vuonna 1999. He erosivat väliaikaisesti vuonna 2003, mutta menivät naimisiin seuraavana vuonna. 

Costnerilla on aiemmasta suhteestaan Bridget Rooneyn kanssa poika Liam, 27, sekä suhteestaan Cindy Costnerin kanssa kolme lasta: Annie, 39, Lily, 36, ja Joe, 35. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat