Keskisormea vauvalle: Äiti tuo vanhemmuuden haasteet esiin omintakeisella tavallaan

Jokainen vanhempi tietää, että maailman vaikein työ on kasvattaa pienestä ihmisenalusta kunnon kansalainen. Rebecca Schulmanin äitiysblogi ei ole sieltä tavallisimmasta päästä.

Rebecca Schulman puhuu blogissaan avoimesti vanhemmuuden haasteista ja riemuista. Hänellä on seitsemänkuukautinen poikavauva, jolle hän kirjoittaa blogissaan rehellisiä, rakastavia ja hulvattoman hauskoja rakkauskirjeitä.

Esimerkiksi: ”En voi ymmärtää, että et ole enää se pelottava, vetelä pieni Walter Mathau, joka lantiostani revittiin. Olet valtavan iso, painava ja lihava möykky tunteita, uteliaisuutta, tarpeita ja iloa. Rakastan sinua niin paljon.”

Vaikka Schuman rakastaa lastaan paljon, hän myöntää äitiyden olevan välillä uuvuttavaa. Hän alkoi purkaa turhautumistaan hyvin omalaatuisella ja harmittomalla tavalla: näyttämällä keskisormea nukkuvalle vauvalleen.

Blogissaan Schuman  julkaisee sekä perinteisiä äiti ja vauva -kuvia, että keskisormikuvia. Hän kutsuukin blogiaan nimellä ”baby bird gallery”, joka on vapaasti suomentaen ”keskaria vauvalle -galleria”.

Kaikki eivät ole olleet ihastuneita kuvista. Schumanin Twitter-tilillä häntä on muun muassa haukuttu huonoksi äidiksi ja toivottu lastensuojelun puuttuvan asiaan. Suurin osa kuitenkin kiittelee Schuman rohkeutta puhua avoimesti vaietusta aiheesta. Kiittelijät ovat myös toivottaneet hänelle hyvää syntymäpäivää lähettämällä kuvia keskisormea näyttävästä vauvasta.


Lue myös:

    Uusimmat