Kesän trendien parhaat palat – poimi vinkit juhannukseksi!

Juhannuksena on lupa leikitellä kesäisillä vaatteilla ja kirkkailla väreillä. Pukeutumisvalmentaja antaa omat vinkkinsä trendikkään ja kesäisen asukokonaisuuden löytämiseen!

Pukeutumisvalmentaja Kikka Seppä Dress You Up -yrityksestä neuvoo valitsemaan kesän trendien joukosta parhaat palat. Omalta mukavuusalueelta poistumista on kuitenkin trendikkyyden nimessä syytä kokeilla kesäisessä pukeutumisessa – etenkin värien kanssa.

– Nyt on hyvä aika kokeilla vieraampiakin värejä! Tänä kesänä vaatekaupoissa onkin tarjolla paljon värejä. Kylmistä ja lämpimistä sävyistä ehkä eniten tarjolla on fuksiaa ja oranssia, Seppä kertoo.

Yksi tämän kesän ja trendikkäimmistä sävyistä on koralli, jota suomalaiset ovatkin innostuneet valitsemaan osaksi kesäisiä asujaan. Aremmankin pukeutujan on helppo aloittaa värikokeilunsa lämpimästä korallin sävystä.

– Koralli on sellainen, jota näkee katukuvassakin paljon, Seppä toteaa.

Myös mustavalkoiset asukokonaisuudet ovat tänä kesänä erityisen trendikkäitä. Etenkin pelkästään mustia vaatteita suosivalle oiva vinkki kesäisen asukokonaisuuden loihtimiseen on valkoisen värin lisääminen rohkeasti pukeutumiseen.

– Koska suomalaiset ovat erityisen mieltyneitä mustaan, on tämä trendi helppo omaksua, Seppä kertoo.

Pukeutumisvalmentaja toivoo, että suomalaisnaiset käyttäisivät kesän juhlissa rohkeasti erilaisia kesäisiä leninkejä. Esimerkiksi erityisen trendikkäitä maksimekkoja on tänä kesänä tarjolla jonkin verran.

Lisää tyylivinkkejä Muotitietoinen-sarjassa:

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja