Mainos

Kesäkalusteet helposti Hobby Hallista

Päivien pidentyessä ajatukset siirtyvät väistämättä kesään. Luo oma rentoutumiskeitaasi parvekkeelle, terassille tai pihalle. Hobby Hallin monipuolisesta valikoimasta löydät kalusteet sekä pieneen soppeen että avaraan tilaan. Viimeistele kokonaisuus ikivihreillä kasveilla, lyhdyillä ja värikkäillä tekstiileillä.

Pienen perheen aurinkopaikat

Koodi Nora -pöytäkalusto on hyvä valinta terassille tai parvekkeelle, jos pidät selkeistä linjoista. Puuterimaalatusta alumiinista valmistettuun ryhmään kuuluu neliskulmainen pöytä ja neljä pinottavaa tuolia. Pienelle perheelle sopiva Nora-ryhmä on saatavana sekä tyylikkään harmaana että puhtaan valkoisena.

Koodi Marya -parvekekaluston hauskan pyöreä muoto puhuttelee modernin tyylin ystävää. Maya-ryhmä sisältää kaksi pesämäistä tuolia ja lasikantisen pikkupöydän. Alumiinirunkoiset kalusteet on päällystetty harvaan punotulla, helppohoitoisella ja säänkestävällä muovirottingilla. Turkoosit istuin- ja selkätyynyt täydentävät ajanhenkisen tyylin. Marya-kalusteet ovat tilattavissa sekä tummanruskeana että valkoisena.

Onko tyylisi romanttinen? Maalatusta teräksestä valmistetussa Flea-parvekeryhmässä on eteläeurooppalaista kepeyttä. Siron valkoisen pöydän ympärillä on istumatilaa kahdelle. Perhosaiheiset koristelut viimeistelevät ilmeen. Pöydän ja klaffituolit saa taitettua helposti kasaan talvisäilytystä varten.

Istumatilaa isommalle porukalle

Virtaviivaisessa Koodi-palasohvassa paistattelee päivää suurempikin joukko. Kokonaisuus muodostuu rahista, kahdesta tuolipalasta ja kahdesta kulmapalasta – ryhmittele osat mielesi mukaan. Säänkestävällä muovirottingilla päällystetty alumiinirunkoinen sohva on helppo pitää puhtaana. Valitse sohva rungon värin mukaan ruskeana, valkoisena tai harmaana.

Kaipaatko runsaasti tilaa kahvi- ja ruokahetkiin? Ryhdikäs Jereda-puutarhakalusto on suunniteltu kuudelle hengelle. Alumiinirunkoiseen, muovirottingilla päällystettyyn sarjaan kuuluu reilunkokoinen lasikantinen pöytä ja kuusi korkeaselkäistä tuolia. Luonnonvalkoiset pehmusteet luovat näyttävää kontrastia mustalle sohvalle.

Koodi-lepotuolion must-hankinta mukavuudenhaluiselle. Alumiinirunkoisen, muovirottingilla punotun tuolin selkänojan saa säädettyä viiteen asentoon. Myös Koodi Fermo -tuolissa on säätömahdollisuus. Tilaa kerralla useampi ja varmista koko perheelle paikat auringossa.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat