Kerttu Rissasen kesä sujui sairastellessa – ei päässyt koko kesänä liikkumaan

5:18
Kerttu Rissanen joutui kohtaamaan Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -tv-ohjelman puitteissa viidakossa pelkonsa.

Joogaopettaja Kerttu Rissanen keräilee nyt voimiaan kesän jäljiltä.

Joogaopettaja ja ex-Salkkarit-tähti Kerttu Rissanen päivitti kuulumisiaan 14. elokuuta Instagramissa. Rissasen kesä ei todellakaan ole sujunut, kuten hän oli suunnitellut, eli iloisesti salitreenin, kesäteatterin, festareiden ja kaiken muun kesään kuuluvan kera.  

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

– Sairastelinkin koko kesän keuhkokuumeesta suolistobakteeriin. Teatteria oli kiva tehdä ihanalla porukalla, mutta välillä esityksen vetäminen oli rehellisesti sanottuna pelkkää selviytymistä. Nyt olen palannut pikkuhiljaa töihin, mutta on pitänyt hyväksyä se, että väsyy vieläkin nopeasti ja toipuminen on edelleen kesken, Rissanen kirjoitti julkaisussaan.

Hän joutui luopumaan kesällä muutamasta kauan toivotusta projektista.

– Piti koittaa malttaa ottaa iisimmin ja luottaa siihen, että tulee vielä uusia mahdollisuuksia, kun on saanut kehon ja mielen kuntoon. Minulle oli liikunta-alalla työskentelevänä kova pala, kun ei päässyt koko kesänä liikkumaan. Mutta terveyttä ja arjen toimintakykyä alkoi arvostamaan sitäkin enemmän ja olemaan kiitollinen kaikesta muusta, mihin pystyy, Rissanen kirjoitti.

Rissanen aikoo nyt mennä pienin askelin eteenpäin ja kuroa kiinni opintojaan personal trainer -koulutuksessa ja palata töihin jumppien ohjaamisen pariin. Muutakin tekemistä piisaa.

– Hoitaa somea ja yrittää muistaa olla itselleni armollinen kaiken suorittamisen kanssa. Tällä hetkellä viimeisin antibioottikuuri loppui, ja olo alkaa olla parempi. Mieli on ollut aika maassa muutenkin pitkään jatkuneen kuormituksen ja stressin jäljiltä, mutta nyt toiveikkaana eteenpäin. Nyt alkaa selvitykset tarkemmin romahtaneista rauta-arvoistani ja uusi taistelu niiden nostamiseen, Rissanen kirjoitti.

Joogaopettaja lähetti myös halaukset ja tsempit kaikille niille, joiden kesä ei mennyt suunnitelmien mukaan.

– Et ole yksin, ja hyviä hetkiä ja iloa on varmasti luvassa myös sinulle. Sinä olet vahva ja ainutlaatuinen, Rissanen kannusti.

Kommentteihin on sadellut sydämiä muun muassa toimittaja Maria Veitolalta, radio- ja televisiojuontaja Esko Eerikäiseltä ja laulaja Diandralta, eli Diandra Floresilta.

Rissanen on kihloissa näyttelijä Sami Uotilan kanssa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

Salkkareista toisensa löytänyt pariskunta elää avoliitossa. Yhteinen koti sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Kampissa, jossa he ovat asuneet yli vuoden. Pari ilmoitti kihlauksestaan viime huhtikuussa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja