Mainos

Kertoisitko kaverisi miehelle, jos kaverisi pettää häntä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Koetko ystäviesi miehet myös omiksi ystäviksesi? Voisitko kertoa ja kertoisitko kaverisi miehelle hänen vaimonsa (eli kaverisi) puuhista, jos ne ylittävät mielestäsi pettämisen rajat? Vai olisitko uskollinen kaverille?" kyselee nimimerkki Kalle 72.

Näin naisraati vastasi!

"Riippuu miehestä. Joidenkin ystävieni miehet ovat myös ystäviäni, mutta joidenkin ei. Riippuu siis myös miehestä, kerronko ystäväni mahdollisista toilailuista vai en. Riippuu myös paljon siitä, millaisesta toilailusta on kyse."
– 36, en ole koskaan narautellut ketään pettämisestä

"Koen joidenkin ystävieni miehet myös omiksi ystävikseni. Nämä ovat yleensä miehiä, jotka itsekin tunnen hyvin jo vuosien ajalta ja nämä miehet saattavat olla yhtä hyviä ystäviä minulle kuin naiset. Jos naispuolinen ystäväni pettäisi tai säätäisi omiaan, en kuitenkaan puuttuisi tilanteeseen kertomalla asiasta miehelle. En myöskään puuttuisi, jos tietäisin miespuolisen ystäväni pettävän. Uskon, että he toimivat tilanteessa ja elämässään parhaaksi katsomallaan tavalla, ja selvittävät omat asiansa kukin tavallaan."
– 31, en ole koskaan narauttanut pettäjää

"No tuota. Riippuu varmaan kaverista... Jos kaverin kanssa on tunnettu 15 vuotta, mutta mies on ollut kuvioissa kuusi kuukautta, en paljastaisi kaveria. Saarnaisin kyllä luultavasti hänelle asiasta. Toisaalta jokainen meistä mokailee, ja jos kaverin olisi kamala olla tekonsa vuoksi, tukisin häntä. Sori, mies.

Jos kaksikko on aina ollut elämässäni parina, ja kumpikin on "yhtä tärkeä", pesisin ehkä käteni tilanteesta. Jos laulaisin yhden kaverin tekemisistä toiselle, menettäisin varmaankin tämän toisen kokonaan, kannattaisiko se? Onpa vaikea kysymys... Jos pettäminen olisi jotenkin supertörkeää, ehkä antaisin nimettömän vihjeen petetylle. En osaa sanoa. Onneksi en ole tässä tilanteessa ollut."
– 30, en ole narauttanut ketään

"En koe ystävieni miehiä omiksi ystävikseni. Emmehän edes tapaa koskaan, jos ystäväni ei ole paikalla. Ei siis tulisi mieleenkään mennä kertomaan ystäväni miehelle ystäväni tekosista. Jokainen hoitakoon nämä parisuhteessaan itse. Toki olen ystävieni miesten kanssa hyvissä väleissä, mutta yleisimmin olemme tekemisissä pariskunnittain."
– 35, en ole koskaan narauttanut pettäjää, vaikka mahdollisuuksia olisi kyllä ollut useampiakin (sekä nais- että miespuolisia ystäviä)

”No, en hitossa bustaisi omaa kaveria. En tietenkään. Ei se minulle kuulu, jos joku päättää pettää miestään. Toki harmittaisi miehen puolesta, jos hän on hyvä tyyppi, mutta lähtökohtaisesti pidän kaverit lähempänä kuin heidän miehensä."
– 30, en puutu muiden asioihin, joten en ole koskaan käräyttänyt pettäjää

"Lähimpien ystävieni miehet ovat myös minulle ystäviä, mutta tietenkin olisin uskollinen ystävälleni, enkä menisi kertomaan pettämispuuhista miehelle. Enkä vain uskollisuudesta toista ystävää kohtaan, vaan myös siksi, ettei siitä kertominen olisi minun tehtäväni."
– 25, ei ole tarvinnut narauttaa pettäjää 

"En koe ystävieni miehiä varsinaisesti ystävikseni. Miehet ovat ennemminkin kavereita, joiden kanssa on mukava viettää yhteisiä iltoja, mutta ei sen syvällisempää. En usko, että eteen tulisi milloinkaan tilannetta, jolloin kertoisin pettämisestä ystävän miehelle. Ystävyys menee edelle, enkä haluaisi pettää ystäväni luottamusta puuttumalla heidän asioihinsa."
– 25, ei kokemusta pettäjän narauttamisesta 

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.