Kenosta miljoonavoitto Imatralle: Voittajalle kyyneleet silmiin

Kenon miljoonavoitto toi kyyneleet silmiin imatralaismiehelle, kun tämä oli matkalla Veikkaukseen juhlistamaan suurvoittoa voittajakahveilla.

– Joskus tunteet purkautuvat nauruna, joskus itkuna. Matkalla tuli itku, mies naurahti jo aivan rauhallisena Vantaan Karhunkierroksessa sijaitsevassa Veikkauksen pääkonttorissa mansikkaleivoksen ääressä.

Oli tipalla, että miljoona olisi jäänyt voittamatta.

– Silloin oli töissä aikamoista häsäkkää. Mutta kun se saatiin ohi, ehdin sitten naputtamaan rivit sisään kännykälläni. Jos olisi vähän pidempään mennyt, en olisi nyt miljonääri, kertoo mies päätään pyöritellen.

Voitto selvisi vahingossa, kun mies selasi voittoarvontaa seuraavana päivänä kännykkäänsä.

Keskiviikkona oli mennyt Kenosta miljoonan euron voitto Keiteleelle, ja kun mies huomasi omalla pelitilillään tiedon torstaina tulleesta miljoonan ja sadan euron voitosta, hän hetkellisesti kuvitteli sen tarkoittavan tuota toista voittoa.

– Minulla oli kolme 10-tason riviä kahden euron panoksella kunkutettuna. Yhteen osui täysosuma ja toisesta tuli vielä päälle satanen. Hauska sattuma oli, että voittorivin kunkkunumero oli 36, jonka valitsin riviin siksi, että se on moottoripyöräilijä Mika Kallion kilpailunumero. Moottoripyöräily on kiinnostanut aina vanhoista Imatranajoista lähtien, kertoo mies.

Miehellä on jo näkemystä, mihin voittorahoja voisi laittaa.

– Noin ison rahamäärän voittaminen ei meinaa mennä ihan helposti järkeen. Totta se silti on. Nyt voi alkaa toteuttaa kaikkia niitä unelmia, joita on vuosikymmenien mittaan mielessään pyöritellyt. Läheisiä aion tietenkin myös tukea. Varoja riittää sijoitettavaksikin, jotta unelmia voit toteuttaa myös tulevaisuudessa.

Yksi unelmista on matkustaminen, mihin aiemmin ei ole ollut mahdollisuuksia. Nyt hintalaput ovat sivuseikka. Myös auto vaihtuu.

– Vanhakin on kyllä ihan hyvä, mutta se taitaa nyt mennä vaihtoon. Uutta en kuitenkaan osta tilalle. Käytetty se on, mutta entistä tehokkaampi ja eri merkkiä.

Lähde: Veikkauksen tiedote

Lue myös:

    Uusimmat