Mainos

Kenosta 200 000 euroa voittanut raisiolaisnainen: ”Ostin jo uuden radion"

Muutama päivä ennen joulua raisiolaisnaista lykästi. Hetken mielijohteessa tehty visiitti kioskille ja Keno-kupongin täyttäminen toivat naiselle 200 000 euroa.

– Olin menossa kotiin ja päätin hetken mielijohteessa poiketa Raisio Centeriin ja pelata kahdella eurolla 10-tason Kenoa, nainen kertoo.

10-tason Kenoa melko säännöllisesti pelaava voittaja kertoo yleensä tarkistavansa pelinsä vasta seuraavana päivänä arvonnan jälkeen. Tällä kertaa hän kuitenkin tarkisti pelin poikkeuksellisesti jo illalla.

– Vedin sen kummemmin ajattelematta viivoja oikeiden numeroiden ylitse. Sitten huomasin, että kaikki numerot olikin tullut vedetty yli!

Epäuskoinen nainen päätti soittaa aikuisille pojilleen ja kertoa onnenpotkusta.

– Soitin, että apua! Otin vielä kuvan kupongistani ja lähetin pojille, jotta hekin saivat tarkistaa. Aamulla, kun heräsin, numerot piti vielä kerran tarkistaa, nainen muistelee Veikkauksen voittajakahveilla.

Voittorahat kuluvat elämiseen

61-vuotias voittaja aikoo maksaa voitollaan pienen lainan pois, ostaa uuden käytetyn auton ja matkustella. Unelmissa on ollut loistoristeily esimerkiksi Karibialla, jonka voittaja nyt saattaa toteuttaa. Muuten voittorahat kuluvat hänellä elämiseen.

– Aina jotain laitteita hajoaa, mutta nyt saa sitten vähän hajotakin, hän sanoo.

Varsinaiseen törsäilyn makuun voittaja ei ainakaan vielä ole päässyt. Uuden radion hän on sentään raaskinut ostaa, vaikka sekin vähän mietitytti.

– Kun ei ole tottunut törsäämään, niin ei sitä rahaa osaa oikein käyttää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.