Perunasalaatin "avulla" lotossa miljoonia voittanut kertoo Veikkaukselle, kuinka palasi muina miehinä kauppaan katsomaan kuhinaa lottotiskillä – "Siellä oli aikamoinen jono"

Tällaisia olivat ensimmäiset Lotto-mainokset 0:42
Katso hupaisat videot: Tällaisia olivat ensimmäiset Lotto-mainokset

Oulun Kaakkurin K-Citymarketissa rivinsä jättänyt mies voitti Loton kierroksella 50/2020 täysosumallaan 3,6 miljoonaa euroa. Mies kertoo tunnelmistaan Veikkaukselle.

Oululaismies lähti joulukuisena perjantaina hakemaan perunasalaatin aineksia kaupasta. Oli kuitenkin sattumusten summa, että kauppareissu ajoittui perjantaille, sillä miehen avopuoliso yritti ehdottaa vasta lauantaina kaupassa asioimista. Mies teki voittavan valinnan, ja lähti kauppaan.

– Minä kuitenkin päätin lähteä kauppaan heti, kertoo voittaja Veikkaukselle.

Ainesten löydyttyä meinasi Lotto unohtua.

– Kävelin ensin jo Loton myyntipisteen ohi, mutta palasin sitten takaisin, kun ajattelin että laitanpa nyt sen Loton vetämään. Annoin koneen arpoa numerot riveihini, vaikka minulla on ollut pari sellaista riviä, joita olen pelannut useammin, lottovoittaja kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Pikkujoulujen pysäyttävä käänne

Lauantai-iltana, jolloin lottoarvonta suoritettiin, oululaismies oli viettämässä pikkujouluja pienen seurueen kesken. Illanvieton lomassa hän päätti tarkastaa puhelimensa kautta arvonnan tulokset. Tuolloin numerot ja nollat meinasivat mennä sekaisin.

– Katsoin ensin, että voittosumma on 3 600 euroa, mutta siinä olikin lopulta sitten vähän enemmän, voittaja kertoo Veikkauksen haastattelussa.

– Tuntui siltä, että taju lähtee, kun sitä voittosummaa katsoi, oululaismies jatkoi.

Hän säntäsi pikkujouluista kotiinsa tarkistamaan, ovatko numerot todella oikein. Oikeinhan ne olivat. Mies on kertonut voitostaan perheelleen ja läheisille ystäville.

– Reaktiot ovat olleet aika uskomattomia ja kaikki ovat olleet iloisia puolestani.

Näin kävi voiton jälkeen

Noin viikon verran voitosta miehellä oli ’’euronkuvat silmillä’’ ja ostoksia tuli tehtyä. Rahaa valui asioihin, joista hän oli aiemmin vain haaveillut, mikäli voitto sattuisi omalle kohdalle.

– Esimerkiksi asunnon tai oman talon ostaminen voisi olla kiva. Autoakin voisi päivittää. Ja tietenkin olen ajatellut, että perheelle ja ystäville annan jotain – varsinkin kun viime vuosi oli monille aika rankka. Pankkiin otan varmaan yhteyttä, jos rahoja laittaisi poikimaan johonkin, kun näin isoja rahoja ei ole aikaisemmin ollut, oululaismies suunnittelee.

Mies palaa vielä hetkeksi Veikkauksen haastattelussa arvokkaaseen kauppareissuun.

– Olihan se aika arvokas perunasalaatti, täräyttää voittaja.

Hän kertoo myös käyneensä voittonsa jälkeen samassa kaupassa ja huomanneensa mielenkiintoisen ilmiön.

– Siellä oli aikamoinen jono tiskille, jossa Lottoa myydään! Kyllä kuhinaa on riittänyt kaupalla, hän toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat