Kendall Jenner ja Kylie Jenner ajautuivat ilmiriitaan – kävivät toisiinsa käsiksi: "En puhu enää ikinä Kylielle"

0:47
Kendall Jennerin paljastus hämmensi seuraajat

Siskoksilla syntyi riita samasta vaatteesta.

Kardashian-klaanin nuorimmaiset, Kylie ja Kendall Jenner äityivät riitelemään Keeping Up With the Kardashians -ohjelman 19. kaudella. 

Riita tapahtui Kardashian-klaanin loman aikana, kun he olivat saaneet vihdoin sovittua yhteisen reissun Palm Springsiin koko perheen voimin. Kendall on kommentoinut aiemmin, että häntä harmittaa, kun Kylieltä jää niin moni yhteisreissu välistä. 

Kylien ja Kendallin tunteet alkoivat kuumeta jo alkuillasta, kun Kylie päätti napata itselleen ruskean jumpsuit-asun, jonka myös Kendall aikoi lainata itselleen heidän isosiskoltaan Kourtneylta. Kylie kommentoi myöhemmin, ettei tajunnut, että asu oli varattuna Kendallille.  

Kendall kertoo jaksossa, ettei hänellä ollut mukanaan mitään sopivaa vaatetta illanviettoon. Hän oli ajatellut, ettei seurue lähde juhlimaan. 

Siskokset aloittavat äänekkään riitelyn perheen edessä.

– Ai, sinusta näyttää siltä, että sinä ansaitset asun enemmän kuin minä? No ihan sama, olet ärsyttävä. Et tule pilaamaan iltaani. Minulla on kivaa, Kylie huutaa siskolleen. 

– Sinä pilasit tämän h*lvetin iltani. Olemme tehneet sopimuksen, että et ota asua illaksi, Kendall huutaa takaisin. 

Riita ei päättynyt kuitenkaan tähän. Illan päätteksi Kylie, Kendall ja heidän äitinsä Kris Jennerin puoliso Corey Gamble suuntasivat takaisin Los Angelesiin. Kylie ei kuitenkaan suostunut viemään siskoaan kotiin. 

– Miksi ajaisin koko kaupungin halki ja veisin sinut kotiin, Kylie tivaa siskoltaan. 

Riita menee yhä rajummaksi automatkalla, ja Corey päättää soittaa muille siskoille. Kendall huutaa Kylien työntäneen korkokengän hänen kaulalleen, kun taas Kylie väittää Kendallin lyöneen häntä.

Lopulta Kylie ja Corey jättävät Kendallin huoltoasemalle, josta hän ottaa uuden kyydin. 

– En puhu enää Kylielle koskaan. Se, että hän on siskoni ja reagoi tällä tavalla, niin se on aivan kauheaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja