Mika Myllylän kuvankaunis Olivia-tytär kilpailee Miss MP19 -tittelistä

Miss MP19 kruunataan helmikuussa.

Miss MP19 -kilpailun finalistit on julkistettu. Kaunotarten joukossa on Olivia Myllylä, joka on edesmenneen hiihtäjä Mika Myllylän tytär.

19-vuotias kokkolalainen Myllylä kertoo itsestään näin:

"Olen rempseä naisenalku, joka rakastaa vaatteiden ja meikkien lisäksi kaikkea rälläämistä ja vauhdikkaita tilanteita, niin tienpäällä kuin elämän muillakin osa-alueilla. Työskentelen parturikampaaja yrittäjänä, jonka lisäksi teen pr-keikkaa sekä mallin hommia. Vapaa-aikana treenaan kuntosalilla ja käyn twerk-tunneilla. Energiaa riittää myös autoni puunaamiseen ja vaikka konepellin alle ei itse juuri tulekaan kurkittua, en pelkää liata käsiäni sielläkään. Ensi kesänä aion omistaa unelmieni moottoripyörän, joka on Honda CRF450. Koska tyylillä on väliä, aion teipata ja tuunata siitä omannäköiseni."

Myllylä on menestynyt kauneuskilpailuissa. Hän on aiemmin voittanut Miss Kokkola - ja Miss Northern-Finland Beauty -kilpailut.

Mika Myllylä menehtyi vuonna 2011. Vuoteen 2007 hän oli naimisissaSuvi Myllylän kanssa. Liitosta syntyi kolme lasta Olivia, Benjami ja Wiljami.

Myllylä puhui avoimesti isänsä kuolemasta vuonna 2017 julkaistussa Kohtaamisia-kirjassa.

– Minulla olisi ollut iskälle vielä paljon sanottavaa. Olisin oikeasti halunnut tutustua häneen. Toivon, että olisin voinut auttaa häntä, asettua hänen asemaansa, tuntea sen kivun ja ymmärtää, miksi. Niin moni asia jäi selvittämättä. Jäljellä on vain toive, että iskä näkisi minut jostain ja tietäisi, että kaikki on hyvin, Myllylä toteaa kirjassa.

Lue myös:

    Uusimmat