Kelly Clarkson on raskaana

Laulaja Kelly Clarkson tiedotti iloisesta uutisesta sosiaalisen median kautta.

31-vuotias Kelly Clarkson odottaa esikoistaan. Laulaja kertoi raskaudesta tiistaina Twitter-tilillään:

– Olen raskaana!!! Brandon ja minä olemme niin innoissamme! Paras aikainen joululahja, mitä olen koskaan saanut, Clarkson twiittasi.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Clarkson tiedottaa elämän suurista käänteistä sosiaalisen median kautta. Twitterissä hän kertoi myös uutisen kihlautumisestaan viime vuonna.

Uutinen perheenlisäyksestä tuli hyvin pian häiden jälkeen. Clarkson ja Brandon Blackstock avioituivat intiimissä seremoniassa Tennesseessä noin neljä viikkoa sitten. Clarkson ei ole peitellyt toivettaan tulla pian äidiksi. Näin laulaja vihjasi hiljattain vieraillessaan The Tonight Show -ohjelmassa:

– Emme me vielä ilmoita mitään. Ehei, ei vielä. Harjoitus tekee mestariksi, me yritämme, yritämme ja yritämme, kuin jänikset! Clarkson nauroi.

Vaikka kyseessä onkin Clarksonin ensimmäinen raskaus, on hänellä jo hyvin tuntumaa lapsiin. Blackstockilla on edellisestä suhteestaan kuusivuotias poika Seth ja 12-vuotias tytär Savannah. Blackstockin entinen vaimo Melissa on kehunut People-lehdelle Clarksonin olevan upea äitipuoli lapsille.

Kelly Clarkson tuli tunnetuksi ensimmäisenä American Idol -kilpailun voittajana vuonna 2002. Sittemmin tähti on julkaissut viisi albumia ja hänet tunnetaan muun muassa hiteistään Since U Been Gone, Because of You, Never Again, Already Gone ja Stronger (What Doesn't Kill You).

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat