Uusi Pöllölaakso paljastetaan nyt suurelle yleisölle! Katso, miltä huippumodernit tilat näyttävät

Maikkari muuttaa ja Uutisaamu uudistuu - tältä uudet tilat näyttävät 8:59
Tältä näyttää uusi Pöllölaakso Vallilassa – kurkista huippumoderneihin tiloihin

MTV paljastaa tänään suurelle yleisölle, miltä sen uusissa toimitiloissa Vallilassa näyttää. Katso yllä olevalta videolta, miltä uusi Pöllölaakso näyttää. 

MTV:n Ilmalan toimipiste – tuttavallisemmin Pöllölaakso – on ollut ikoninen TV- ja lähetystoiminnan pyhättö ja suomalaisen TV-historian näyttämö vuosikymmenten ajan.

Tuona aikana MTV on kasvanut piskuisesta TV-yhtiöstä kaikkien suomalaisten tuntemaksi mediataloksi, joka tarjoilee monipuolisesti sisältöjä niin televisiossa, verkossa, radiossa kuin sosiaalisessa mediassakin. 

Nyt MTV:n mediaperhe on jättämässä hyvästit legendaariselle kodilleen Ilmalassa, kun uusi Pöllölaakso on aloittamassa toimintansa Vallilassa Konepajan alueella.

"Onhan tää upeeta"

Tänään MTV avaa ovensa uuteen Pöllölaaksoon myös muille median edustajille, joilla on mahdollisuus kurkistaa MTV:n huippumoderneihin tiloihin, jotka mahdollistavat entistäkin tehokkaamman ja monipuolisemman TV- ja lähetystoiminnan. 

Jatkossa koko MTV:n henkilöstö toimii yksissä yhteisissä tiloissa, joissa kaikkien tarpeet on huomioitu jo rakennusvaiheessa.

– Onhan tämä upeeta, pääsemme kääntämään Maikkarin historiassa uuden sivun. 65 vuotta ollaan tehty sisältöjä jo ja nyt tämä jatkuu täällä uudessa mahtavassa Vallilan Pölliksessä, MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen toteaa Uutisaamun suorassa lähetyksessä.

Uudet toimitilat mahdollistavat Leppäsen mukaan sen, että MTV kykyenee nyt ja tulevaisuudessa vastaamaan myös kuluttajien alati muuttuviin tarpeisiin ja toiveisiin.

– Täällä ollaan varmistuttu siitä, että olemme nyt teknisen kehityksen aallonharjalla, olemme Euroopan moderneimpia tuotantotaloja, Leppänen kehuu.

Toimittajamme Raija Kantomaa kiersi toimitusjohtaja Johannes Leppäsen kanssa Vallillan uusissa tiloissa kameran seuratessa parivaljakkoa. Katso jutun alussa olevalta videolta, miltä uudet tilat näyttävät!

"On aika uudistua"

Uutisankkuri ja Viiden jälkeen juontaja Ripsa Koskinen-Papunen on jo päässyt tutustumaan uuteen uutisstudioon, joka mahdollistaa kuvallisen kerronnan aivan uusissa sfääreissä. 

Hän odottaakin malttamattomana ensimmäistä lähetystään uusista tiloista. 

– Vanha Pöllölaakso ajoi asiansa. Lukuisat ja lukuisat ihmiset ovat tehneet siellä hienoja ohjelmia vuosikymmenten varrella, mutta  aika muuttuu, tekniikka muuttuu – on aika uudistua, hän kuvailee Uutisaamun suorassa lähetyksessä. 

MTV:n visuaalinen johtaja Johannes Kantelinen kuvailee jutun alussa olevalla videolla, millaisia mahdollisuuksia MTV:n uusi studio tuo tuollessaan – katso, miltä uusi iso studio näyttää!

Lue ja katso myös nämä kiinnostavat sisällöt ikoniseen Pöllölaaksoon liittyen:

MTV:n vanhat toimitilat kätkevät monta tarinaa 9:52
Katso parhaita paloja vanhan Pöllölaakson historiikista – toimittajat kertovat, mitä uutta ovat oppineet legendaarisesta mediatalosta

Lue myös:

    Uusimmat