Posse joutui jättämään hyvästit tutulle studiolleen – takahuoneesta löytyy valtava erikoisuus, jonka tekijät aikovat ottaa mukaansa

Kuinka monta nimmaria tunnistat? Possen tekijät miettivät, miten tämän erikoisuuden saisi mukaansa.

Pöllölaakson legendaarinen studio Filmihalli on useiden menestyssarjojen koti.

Maikkarin alkuperäinen koti, Helsingin Ilmalassa sijaitseva Pöllölaakso on pian historiaa, kun Maikkari muuttaa uusiin tiloihin Vallilan Konepajalle. Pöllölaakso on monien legendaaristen sarjojen koti ja useiden sarjojen syntypaikka on ollut siellä sijaitseva, niin ikään legendaarinen studio Filmihalli. 

Yksi tunnetuimmista Filmihallilla syntyneistä ja kuvatuista sarjoista on MTV3-kanavan perjantai-illoista tuttu Posse. Läpi historiansa Filmihallilla kuvattu sarja tekijöineen jätti hyvästit studiolle hiljattain, kun ohjelman tuorein kausi tuli päätökseensä. 

Filmihallin takahuoneessa on eräs merkityksellinen paikka, josta on tullut sekä merkittävä osa studion että sarjan historiaa, sillä suuri osa ohjelman vieraista on jättänyt siihen tavalla tai toisella jälkensä. 

Katso yllä olevalta videolta, millainen erikoisuus Filmihallin takahuoneesta löytyy!

MTV Uutiset muuttaa uusiin tiloihin ensi vuonna ja vanha Pöllölaakso jää taakse. Mitä tapahtui Pöllölaaksossa? -juttusarja kerää vanhan rakennuksen hurjimmat ja hulvattomimmat muistot yhteen. Sarja katsottavissa MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat