Keittiön lattialta löytyi selkäpiitä karmiva yllätys – mysteerivideon nähneet asiantuntijat uskovat irronneiksi raajoiksi

Tuhatjalkaisia kammoksuva toimittaja yritti voittaa pelkonsa – katso, miten kävi!

Uusiseelantilaisen miehen jakama video on saanut monet sivustot selvittämään, mitä ovat kämmenellä sätkivät eliöt.

Uuden-Seelannin suurimmassa kaupungissa Aucklandissa asuva Tim Clerke jakoi tammikuun viimeisenä päivänä Facebookissa selkäpiitä karmivan videon. Videolla miehen kämmenellä on neljä omituista otusta, joista yksi vielä heiluttelee oletettua häntäänsä.

– Äitini löysi nämä tänä aamuna keittiön lattialta. Tietääkö kukaan, mitä ne ovat? Nikki (äiti) on kauhistunut ja näkee painajaisia viikkoja, Tim kirjoittaa videon yhteydessä.

Videota on katsottu jo yli 583 000 kertaa.

Ehdotuksia alkoi sadella. Otuksia veikattiin muiden muassa rotan tai hiiren poikasiksi, rauskuiksi ja liskoiksi. Asiantuntijoiden mukaan selitys saattaa olla jotain aivan muuta.

Jämiä kissan ruokailusta? 


Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Yahoo7 News -uutiskanavan tavoittama Uuden-Seelannin ympäristökeskuksen tiedottaja uskoo, että otukset eivät ole kokonaisia eliöitä, vaan suuren koiperhosen jalkoja.

– On mahdollista, että joku (esimerkiksi kissa) on juuri syönyt koin vartalon, mikä voisi selittää, miksi muutaman jalat vielä nykivät, tiedottaja sanoi.

Hyönteisasiantuntija Eric Edwards puolestaan ehdotti otuksen olevan kukkakärpäsen toukka, jota kutsutaan myös rotanhäntäiseksi toukaksi.

Koiperhoselle vankkaa kannatusta 

Enemmän kannatusta saa kuitenkin koiperhonen. Myös Stuff-sivuston tavoittama biologian tohtori Sarah Tassel uskoo, että oliot ovat todennäköisesti suuren koiperhosen jalkoja.

– Kun katsot kuvia, katsot juuri nilveljalkaisen jalkoja. Ne ovat karvaisia, ja niissä on selkeästi erottuvia piikkejä, Tassel sanoo.

Tassel selittää, ettei ole tavatonta, että ruumiista erotettu raaja tai kuollut eläin nykii vielä tappamisensa jälkeen. Sähköpulssit voivat aiheuttaa lihasten supistuksia vielä hetken kuoleman jo koitettua. Esimerkiksi kala sätkii vielä kuoltuaankin ja liskon irrottama häntä kiemurtelee, vaikka sen omistaja on jo paennut paikalta.

Tassel uskoo ympäristökeskuksen tiedottajan tavoin, että esimerkiksi kissa on saattanut syödä koiperhosen ruumiin. Toinen mahdollisuus on, että koiperhonen on menettänyt jalkansa yrittäessään päästä läpi ikkunan säleiköstä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja