Keith Urbanilta loppuivat rahat – opettaja riensi apuun kiusallisessa tilanteessa

Paikallinen opettaja pelasti Keith Urbanin kiusallisesta tilanteesta. 

Kantrimuusikko Keith Urban vieraili hiljattain New Jerseyssä esiintymässä ja kävi ostoksilla paikallisessa lähikaupassa. Urbanille kävi nolo tilanne, sillä kassalla ollessaan tähdellä ei ollutkaan tarpeeksi rahaa mukanaan. 

Muusikon apuun riensi Ruth Reed, paikallinen eläköitynyt opettaja, joka tarjoutui maksamaan Urbanin ostokset. Nainen ei aluksi tunnistanut kuuluisaa artistia, ja päätyikin hetkeksi väittelemään tämän kanssa siitä, kuka hän oikeasti on. 

– En tiennyt, että hän oli Keith Urban. Ajattelin, ettei hänellä ole tarpeeksi rahaa maksaa ostoksiaan, joten tarjouduin maksamaan ne. Hän esitteli itsensä lyhyesti ja en uskonut, että hän oikeasti oli se, kuka väitti olevansa, Reed kertoi paikalliselle medialle. 

Suopea teko ei ollut Reedille ainutkertainen, vaan hän kertoo auttaneensa muita ihmisiä maksamaan ostoksensa kyseisessä lähikaupassa jo vuosien ajan. 

– Olen tehnyt lupauksen, että kerran viikossa autan jotakuta Wawassa. Toisinaan sitä tapahtuu useammin, kuin kerran viikossa. 

– Tältä herralta puuttui muutama dollari, hän kysyi mukanaan olleelta naiselta onko hänellä yhtään rahaa. Puutuin tilanteeseen, kerroin maksavani ostokset ja selitin miksi. Hän kiitti minua ja kysyi nimeäni. Kysyin häneltä vastavuoroisesti hänen nimeään ja hän kertoi sen olevan Keith, Reed muistelee kohtaamistaan Urbanin kanssa. 

Reed kertoo sanoneensa muusikolle, että tämä näyttää aivan Keith Urbanilta. Mies vastasi Reedille todella olevansa Keith Urban. 

– En uskonut häntä, kysyin missä Nicole (Kidman, Urbanin puoliso) oli ja kuka hänen seurassaan oleva nainen oli. Hän kertoi naisen olevan hänen siskonsa. 

Reedin mukaan hän tajusi lopulta Urbanin olevan Urban, kun mies sanoi, että nainen voisi varmistaa asian hänen turvamieheltään. 

– Siinä hetkessä tajusin mikä idiootti olin. Hän hyväntahtoisesti antoi minun ottaa kuvan hänen kanssaan. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat