Keihäänheiton varamies miettii vielä MM-oljenkortta – "Sitten mennään"

Suomen joukkueeseen yleisurheilun MM-kisoihin Dohaan on nyt nimetty kaikki kolme keihäänheittäjää, kun Antti Ruuskasen ja Oliver Helanderin kanssa kisoihin sai paikan Lassi Etelätalo. Kotiin jääväksi varamieheksi nimetty Toni Kuusela pitää kuitenkin vielä MM-oljenkorren mielessään.

Sekä Ruuskanen että Helander ovat kärsineet vammoista. Varsinkin Helanderin tilanne on epävarma – hän on jättäytynyt kahden viikon heittotauolle olkapäävaivojen takia ja Dohaa koskien ilmassa on epävarmuustekijöitä.

Kuusela on aloittanut kovan harjoitusjakson, jolla hän varmistaa olevansa kunnossa, mikäli lokakuun vaiheessa käytävissä MM-kisoissa tarvitaan varamiestä.

– Nyt treenailen pitkästä aikaa kovaa. On ollut niin kiireinen kesä, ettei ole paljon ehtinyt treenata. MM-kisojen suhteen katsotaan kuinka käy. Jos tulee käsky, että mennään kisoihin, sitten mennään, jos ei, sitten lyödään kaikki paukut ensi kauteen, Kuusela sanoi Urheiluliiton tiedotteessa.

Kuusela on kiskaissut tällä kaudella ennätyksekseen 83,40. Viime aikoina hän ei ole kuitenkaan ollut parhaassa kilpailuvireessään, vaan on jäänyt kahdeksassa edellisessä kisassaan alle 80 metrin.

Lue myös:

    Uusimmat