Kehnovireisen Coloradon tähtipelaajalla idea Mikko Rantasen johtaman tehoketjun varalle – ”Meidän pitäisi yrittää sitä”

Colorado Avalanche on tällä hetkellä yksi NHL:n huonovireisimmistä joukkueista. Tähtihyökkääjä Nathan MacKinnon on valmis rikkomaan Mikko Rantasen ja Gabriel Landeskogin kanssa muodostamansa tehoketjun, jos joukkueen tappiokierre jatkuu.

Hienosti kautensa aloittanut Colorado on viime otteluiden aikana ajautunut valtavaan tappiokierteeseen. Joukkue on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan vain yhden.

Coloradon suurinta tehovastuuta läpi kauden on kantanut Rantasen, MacKinnonin ja Landeskogin muodostama ykkösketju, joka on ollut hurjassa vireessä. MacKinnon ja Rantanen ovat koko NHL:n pistepörssin kärkiviisikossa, eikä Landeskoginkaan pisteet ole kehnoja, sillä hän on pistepörssissä sijalla 19.

Coloradon päävalmentaja Jared Bednar on muutamassa yksittäisessä ottelussa erottanut tehoketjun, mutta päätynyt aina muodostamaan tehoketjunsa uudelleen. MacKinnonin mukaan ketjukoostumuksia on syytä muuttaa, jos otteet jatkuvat yhtä huonoina kuin viime otteluissa.

– Olisi hyvä erottaa se. Olemme kokeilleet sitä hieman tänä vuonna, ja se toimi ihan hyvin, mutta Bedsy laittoi meidät takaisin yhteen. Se on ehdottomasti sellainen asia, jota meidän pitäisi yrittää tulevaisuudessa. Varsinkin, jos emme voita pelejä, MacKinnon toteaa Sportsnetin haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat