Mikko Rantanen iskettiin jälleen Coloradon superketjuun – "Se tekee siitä vähän helpompaa"

Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon ja Gabriel Landeskog ovat muodostaneet valtaosan kaudesta Colorado Avalanchen vaarallisimman hyökkäysketjun, mutta pudotuspeleissä kolmikko on ollut erillään. Maanantain vastaisena yönä tehovitja iskettiin jälleen yhteen kesken ottelun.

Coloradon tehokolmikko kylvi tuhoa NHL:n runkosarjassa toden teolla. Landeskog, Rantanen ja MacKinnon pistivät jokainen oman yhden kauden piste-ennätyksensä uuteen uskoon.

Pudotuspeleissä Rantanen on pelannut eri ketjussa, kun Landeskog ja MacKinnon, mutta kesken San Josea vastaan pelatun toisen ottelun kolmikko kasattiin jälleen yhteen. Rantasen mukaan kolmikon välillä hienosti toimiva yhteispeli helpottaa pelaamista.

– Tässä joukkueessa on paljon hyviä pelaajia, joten ei ole väliä kenen kanssa pelaa, koska sinulla on aina hyviä pelaajia ympärilläsi. Minulla on kuitenkin selvästi kemiaa heidän kanssaan, mikä tekee siitä ehkä vähän helpompaa. Kun pelaamme yhdessä, yritämme ottaa hallinnan, Rantanen sanoo Coloradon haastattelussa.

Rantanen on ollut pudotuspeleissä upeassa vireessä. Suomalaistähti on kuuden ottelun pisteputkessa ja on jaetulla toisella sijalla pudotuspelien pistepörssissä. Coloradon ja San Josen välinen ottelusarja on tasatilanteessa 1-1. 

Lue myös:

    Uusimmat