Mainos

KCI Konecranes osti brittiläisen nosturiyhtiön

Brittiläisellä Morris Material Handling -yhtiöllä on vajaat 350 työntekijää ja sen liikevaihto oli viime tilikauden päättyessä 38 miljoonaa euroa.

Teollisuusnosturiyhtiö KCI Konecranes on ostanut brittiläisen Morris Material Handlingin 12,1 miljoonan euron kauppahinnalla. Konecranesin mukaan MMH-yhtiö on Britannian johtavia nosturi- ja nostinvalmistajia, minkä lisäksi yhtiö on panostanut voimakkaasti myös huoltoon.

MMH:n liikevaihto tilikauden päättyessä viime kesäkuussa oli 38 miljoonaa euroa. Yhtiöllä on 340 työntekijää, joista 170 toimii huollon piirissä. KCI Konecranesin varatoimitusjohtaja Pekka Lundmark totesi tänään tiedotteessa, että MMH ja KCI Konecranesin Britannian kunnossapito-organisaatio Lloyds Konecranes ovat entisiä sisaryhtiöitä. Niillä on kymmenien vuosien yhteinen tausta ja poikkeuksellisen suuret synergiaedut.

KCI Konecranesin mukaan yritysosto ilman synergiaetuja ei vaikuta tämän vuoden osakekohtaiseen tulokseen. Synergiaedut toteutuvat täysimääräisesti vuonna 2007, yhtiö arvioi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.