Käyttäjät vaativat uudella addressilla Applea korjaamaan MacBook Pro -näppäimistöt

Applen vuoden 2016 lopulla esitellyn MacBook Pro -mallin ja uudempien näppäimistöstä on riittänyt paljon porua. Nyt asian ympärille on perustettu uusi nettiaddressi, jolla käyttäjät vaativat Applea kutsumaan MacBook Pro -tietokoneet takaisin ja vaihtamaan niiden näppäimistön uuteen – toimivaan – versioon.

MacBook Pron näppäimissä on käytössä niin sanottu perhosrakenne, jonka ansiosta näppäimistöstä on saatu tehtyä matalampi. Näppäinten liike on perinteisiä toteutuksia lyhyempi ja kirjoitustuntuma näin erilainen. Varsinainen ongelma on kuitenkin näppäimistön heikko luotettavuus: näppäimiä voi jäädä usein osittain tai täysin painalluksiin tai jotkin näppäimet voivat lakata rekisteröimästä painallusta tai synnyttää vahingossa kaksoispainalluksen.

Apple ja valtuutetut huollot ovat toistaiseksi korjannut MacBook Pro -näppäimistöjä, jos laitteen takuu on ollut vielä voimassa.

Mikäli Apple päättäisi nettiaddressin vauhdittamana tai muuten aloittaa MacBook Pron näppäimistöjen osalta samanlaisen korjausohjelman kuin muiden tuotteidensa kanssa vuosien saatossa ilmenneiden erilaisten ongelmien osalta tarkoittaisi se Applen korjaavan näppäimistön vikoja jatkossakin veloituksetta myös takuuajan jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja