Kauriin vuosihoroskooppi 2023: Parisuhteessa askelta vakavampaan suuntaan

Kauriin vuosihoroskooppi 2023: Tiedossa on vauhdikas rakkauden vuosi! Sinkkuna elelevät kauriit eivät joudu tänä vuonna surkuttelemaan yksinäisyyttään!

Rakkaus

Kauriiden elämä on vauhdikasta ja rakkaudentäyteistä vuonna 2023.

Kaurissinkkujen ei todellakaan tarvitse surkutella yksinään tänä vuonna. Olet koko ajan ystävien ympäröimänä ja tapaat paljon uusia ihmisiä. Kenties heidän joukostaan löytyy myös se joku, joka saa sydämesi pamppailemaan villisti. Siitä huolimatta et jotenkin alitajuisesti päästä häntä lähelle. Et ehkä sittenkään ole vielä valmis sitoutumaan, tai sitten olet vain niin hämilläsi, kun olet viimein löytänyt hänet, jota olet koko elämäsi etsinyt.

Jo kumppaninsa löytäneiden kauriiden parisuhteessa sen sijaan mennään selkeästi vakavampaan suuntaan. Suunnitelmiin kuuluu, jollei aivan avioliitto, niin ainakin asettuminen pysyvästi saman katon alle. Yhteinen asuntolaina yhdistääkin usein enemmän kuin papin aamen.

Jotkut kauriit saattavat odottaa eksäänsä takaisin. Jos olet tosissasi sekä tunteidesi että järkesi kanssa, niin älä jää pelkästään odottamaan, vaan rohkaistu tekemään jotain asian eteen.

Perhe ja ystävät

Perhe on sinulle ykkösasia, vaikka ongelmiakin saattaa perheen sisällä syntyä. Ehkä niitä syntyykin juuri siksi, että olette niin läheisiä ja paljon tekemisissä toistenne kanssa. Jos ette olisi, niin ei erimielisyyksiäkään pääsisi syntymään.

Joku ystäväsi saattaa tänä vuonna muuttaa kauemmaksi. Se tuntuu sinusta surulliselta, mutta onneksi yhteydenpidon ei tarvitse silti katketa, vaan siihen löytyy kyllä monia keinoja.

Työ ja ura

Työ on sinulle tänä vuonna elämäsi tärkeimpiä asioita, mutta vastoinkäymisiltäkään et voi välttyä. Kaikenlaiset muutokset voivat järkyttää sinua, sillä ne tuntuvat horjuttavan koko elämäsi kivijalkaa. Yritä nähdä muutoksista parhaat puolet, sillä viime kädessä kaikki on kuitenkin omasta asenteestasi kiinni.

Jos olet etsimässä työtä, tämä vuosi on mitä parhain sen löytämiseen. Sinulle voi tarjoutua jopa niin monia mahdollisuuksia, että sinulla on varaa valita.

Jotkut kauriit alkavat olla kyllästyneitä osa-aikaisiin, määräaikaisiin ja satunnaisiin töihin. Sinä haluat elämääsi jotakin pysyvää, sillä haluat muutenkin asettua aloillesi. Onneksi sinä yleensä myös saat sen, mitä haluat. Kun päätät vakaasti löytää vakituisen työn, niin saat huomata, että niin myös tapahtuu.

Jos sinulla on jo kiinnostava työ, sinulle saattaa tarjoutua mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun ja kehitykseen. Sinä onnistut myös saavuttamaan tavoitteitasi ja saat siitä ansaitsemaasi tunnustusta.

Raha

Vuonna 2023 tulovirtasi on tasaista ja voit elää taloudellisesti varsin huoletonta elämää. Säästöön sinulta ei välttämättä jää kovin paljon, mutta toisaalta sinun ei tarvitse kajota myöskään aiempiin säästöihisi, ja rahaa riittää muuhunkin kuin välttämättömyyksiin. Saatat pystyä tekemään jopa jonkin isomman hankinnan varsin kohtuulliseen hintaan kenties pankin avustuksella.

Terveys ja hyvinvointi

Tänä vuonna olet hyvässä kunnossa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Säteilet myönteistä energiaa myös ympärillesi. Pidä huolta siitä, että syöt terveellisesti sekä nukut ja liikut riittävästi, niin varmistat hyvinvointisi koko vuoden ajan.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat